O prohře rozhodl první poločas, SK Horní Suchá – Baník Albrechtice 4:3

V sobotu 24. července sehrálo A mužstvo Baníku druhé přípravné utkání před novou sezónou, kdy se v rámci letní přípravy střetlo s týmem SK Horní Suchá, hrající 1. B třídu skupiny C na jeho hřišti. První poločas přinesl celkem čtyři branky, kdy o všechny se postaral domácí tým. Ve druhém poločase zase patřil Baníku, když vstřelil tři branky. Baník ve druhém přípravném utkání prohrál díky špatné první půli výsledkem 4:3.

SK Horní Suchá – FK Baník Albrechtice 4:3 (4:0)

V sobotu odehrálo A mužstvo Baníku druhé přípravné utkání v rámci letní přípravy. Představilo se na hřišti Horní Suché. V tomto utkání naši fotbalisté prohráli výsledkem těsně 4:3, když poločasový stav byl 4:0 pro domácí. V prvním poločase naší hráči doslova darovali tři góly, když aktivnější a lepší domácí tým potrestal velké hrubky našich hráčů. Ve druhém poločase již držel míč na kopačkách jen náš Baník a byl lepším týmem, což se taky projevilo na skóre, když Baník druhý poločas vyhrál 0:3.

Branky Baníku: Chumchal Antonín 2, Šlampiak Dominik

Další přípravný zápas čeká na fotbalisty Baníku v rámci oslav 60 let výročí založení klubu v sobotu 31. července, kdy se na domácím hřišti utkají od 16.00 hodin s výběrem Bývalých hráčů Albrechtic.