Plán zimní přípravy A – mužstva

Podzimní část sezóny, která byla bohužel opět značně poznamenána koronavirovou epidemií se nedohrála celá, a tak je otázka jestli začne jarní část. Zimní přípravu měli společně Baníkovci již zahájit, ale zatím jim to nebylo umožněno, a tak se připravují zatím bohužel jen individuálně.

Pokud to situace ohledně pandemie koronaviru a opatření vlády ČR dovolí, sešel by se společně A tým Baníku, hned jak by to šlo. Ale, kdy to půjde, jak bude dále vypadat zimní příprava? To je otázka na kterou asi nikdo v současné situaci nedokáže přesně odpovědět.  Kdy se bude moci trénovat společně, kdy budou se hrát přípravné a posléze mistrovské utkání? Přestože na žádnou z těchto otázek nyní neznáme odpověď, i tak mají Baníkovci zimní přípravu naplánovanou.

Během ledna a února by měla být odehrána níže uvedená přípravná utkání. Pokračování sezóny 2020/2021 1.A třídy skupiny B by mělo být zahájeno o úvodním březnovém víkendu, dohráním odložených podzimních kol. Soutěž by se poté měla hrát až do konce června. Tak zní aktuální předběžný plán, vše ale záleží na vládních opatřeních. Jak by mohla zimní příprava vypadat, pokud by nebylo státem zakázáno sportovat se můžete podívat níže.

Aktuální plán přípravních utkání v zimní přípravě 2021:

Sobota 30. ledna 2021 (14:00) – UT Horní Suchá
FK Stará Bělá – Baník Albrechtice

Sobota 6. února 2021 (13:00) – UT Orlová
TJ Lokomotiva Petrovice – Baník Albrechtice

Pátek 12. února 2021 (18:00) – UT Třinec
TJ Bystřice – Baník Albrechtice

Sobota 20. února 2021 (10:00) – UT Horní Suchá
TJ Sokol Věřňovice – Baník Albrechtice

Sobota 27. Února 2021 (10:00) – UT Horní Suchá
TJ Depos Horní Suchá – Baník Albrechtice

Pozn.: Dny a časy zápasů se mohou změnit. O všech případných změnách budeme samozřejmě ihned informovat.