Baníkovci jsou stále neporaženi! Sokol Hnojník – Baník Albrechtice 0:2

Ani v šestém utkání nenašli svěřenci trenéra Kohúta přemožitele. Baník zajížděl po dvojitém domácím vítězství v dohrávce s Dobraticemi a s Dolní Lutyni na hřiště nováčka, a to konkretně na hřiště mužstva – TJ Sokol Hnojník. Domácí vstoupil do nové sezóny povedeným způsobem, když bodovali ve čtyřech utkáních za sebou, poté však přišli dvě porážky. Baník i tak, ale nečekalo lehké utkání. Baník však potvrzoval od úvodních minut papírového favorita a dvěma góly již v prvním poločase rozhodl o dalších třech bodech ve svůj prospěch. Baník tak po gólech Antonína Chumchala a Petra Kubieny si připsal do tabulky další zasloužené tři body! S devatenácti body se tak drží Baník na vedoucí příčce soutěžní tabulky.

TJ Sokol Hnojník – FK Baník Albrechtice 0:2 (0:2)

Albrechtický kouč udělal oproti domácí výhře s Dolní Lutyni dvě změny, a to v obraně. Do základní sestavy se vrátil kapitán Lukáš Vagner, místo mu tak musel udělat Izaiáš, který nebyl tentokrát k dispozici a na lavičce náhradníku začal Šlampiak, který přenechal místo v základní sestavě dalšímu navrátilci Hovůrkovi.

Baníkovci začali v Hnojníku, velmi dobře. Od úvodu utkání byl Baník lepším týmem, diktoval tempo hry a dostával se na velmi hrbolatém terénu do šancí. Jednu z šancí využil v 16. minutě Antonín Chumchal, který využil autového vhazování předskočil domácího obránce a poté si již věděl rady, jak dopravit hlavou balon do sítě – 0:1. Baník měl stále míč na svých kopačkách a domácí jen bránili. Ve 23. minutě Baník již vedl o dvě branky, když se na dvakrát prosadil Petr Kubiena – 0:2. Baník měl první poločas jasně pod kontrolou, ale již žádnou branku nepřidal. Baník tak po první půli vedli 0:2.

Druhý poločas již moc krásy nenabídl. Baník s vědomím, že vede o dvě branky kontroloval hru, ale již žádnou svoji branku nepřidal, i když několik možnosti měl. Domácí se nakonec dostali dvakrát k ohrožení hostující branky, ale brankář Gradek byl pozorný. Ve druhém poločase již Baník nepředvedl oslnivý výkon, ale i tak to stačilo na vítězství. Baník tak dokázal bodovat v sedm utkání v řadě. Baník si připsal šesté vítězství a s 19 body je na první příčce. Za týden se v Albrechticích bude hrát šlágr kola, přijede totiž Orlová, které má na kontě jen o jeden bod méně.

Albrechtičtí fotbalisté tak před velmi těžkým nedělním utkáním na domácím hřišti ve šlágru kola proti Orlové získali další důležité tři body! Dalším důležitým poznatkem je další nula v kolonce inkasovaných branek. Baník tak ze sedmi úvodních utkáních získal skvělých devatenáct bodů. Pojďte proto klukům poděkovat účastí na dalších zápasech, a to konkrétně již v neděli 4. října od 15:30 hodin na domácím hřišti proti velmi těžkému soupeři z Orlové (9. kolo 1.A třídy skupiny B).

Branky: 16. Chumchal Antonín, 23. Kubiena Petr, ŽK: 40. Žyla Marcin, Rozhodčí: Boráň Tomáš – Pobořil Radek, Bartek Libor, Počet diváků: 40

TJ Sokol Hnojník: Klus M. – Brzuchanski, Bauman, Kozel, Glac – Škola, Klus A., Grochal, Rusnok – Hradil, Jantoš P. (84. Molin). Trenér: Mikunda Alois

FK Baník Albrechtice: Gradek – Cieslawski, Hovůrka, Kociolek Jakub, Vagner (74. Šlampiak) – Kubiena, Pešek, Žyla M., Žyla D. – Chumchal (84. Pařík A.), Kvapil (70. Hogh). Trenér: Kohút Dušan

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *