V 8. kole hrajeme na hřišti nováčka soutěže Hnojníku

Po zasloužené výhře doma s týmem Dolní Lutyně se Baník vydá na hřiště soupeře, když se představí na hřišti nováčka. Během sobotního odpoledne budou Baníkovci bojovat proti nováčkovi soutěže z Hnojníku. V 8. kole půjde také Baníku o prodloužení bodové série, kterou Baník drží od úvodního kola. Baník tak bude chtít potvrdit bodový zisk z minulého utkání opět na hřišti soupeře, a to tentokrát na hřišti nováčka, jak již bylo zmíněno, mužstva – TJ Sokol Hnojník. Sedmé mistrovské utkání v nové sezoně má výkop v sobotu 26. září v 16 hodin.

Baník: zasloužená výhra proti Dolní Lutyni

První zápas v nové sezoně si Baníkovci odbyli na hřišti Libhoště. Baník na stadionu Libhoště čekal velmi těžký souboj. Odkud si Baník odvezl jeden bod za remízu 2:2. Druhé utkání v sezóně odehrál Baník opět na hřišti soupeře, a to ve Vratimově odkud Baník odjížděl s vítězstvím 0:3. Poté se Baník poprvé představil konečně doma a bylo z toho vítězství 6:2 proti Dobré. Pak Baník zavítal na hřiště Smilovic, odkud si odvezl tři body za vysoké a zasloužené vítězství 0:6. Následovala dohrávka druhého kola, kdy doma Baník přivítal těžký tým z Dobratic a zvítězil výsledkem 2:1. Následně Baník v posledním dosavadním utkání přivítal doma tým Dolní Lutyně, který vyprovodil výsledkem 4:0 po brankách Dominika Šlampiaka, Tomáše Izaiáše, Danka Žyly a Honzy Kociolka.

Baník tak po šesti odehraných kolech v nové sezoně 1. A třídy skupiny B je na skvělé 1. pozici se ziskem šestnácti bodů a skóre 23:5. Bilance Baníku je z šesti utkání – pět vítězství a jedna remíza. Nejlepším střelcem Baníku je se šesti trefami Antonín Chumchal.

Hnojník: pětigólová porážka na hřišti Libhoště

Nováček soutěže začal novou sezónu docela dobře. V úvodních čtyřech kolech dokázal bodovat, když na úvod porazil doma Jistebník výsledkem 2:1. Následovala remíza 1:1 v Jablunkově a domácí remíza se silnou Stonavou výsledkem 3:3. Poté Hnojník zvítězil v Lučině výsledkem 3:5 a prohrál doma s týmem Dobratic vysoko 0:5.  V posledním dosavadním odehraném utkání Hnojník zajížděl do Libhoště. Odkud si odvezl prohru výsledkem 5:1.

Hnojník tak po šesti odehraných kolech v nové sezoně 1. A třídy skupiny B je na 9. pozici se ziskem osmi bodů a skóre 12:18. Bilance Hnojníku je z šesti utkání – dvě vítězství, dvě remízy a dvě porážky. Nejlepším střelcem Hnojníku je se čtyřmi trefami Vojtěch Zábelka.

Vzájemná bilance: půjde o první vzájemné utkání

Oba týmy na sebe zatím ještě ani jednou v soutěžním, ani přátelském zápase nenarazili.

Předzápasové statistiky:

Poslední vzájemný zápas:

Oba týmy na sebe zatím ještě ani jednou v soutěžním, ani přátelském zápase nenarazili.

Poslední zápasy obou soupeřů:

FC Libhošť – TJ Sokol Hnojník 5:1 (7. kolo I.A třídy sk. B, 20.9.2020)
Branky: 15. a 40. Smolarčík Jan, 9. Melčák Zbyněk, 22. Šimíček Daniel, 45. Hajník Přemysl – 81. Bauman Michal
TJ Sokol Hnojník: Klus M. – Brzuchanski, Bauman, Kozel, Rusz – Škola (75. Jantoš T.), Klus A., Grochal, Rusnok (46. Glac) – Hradil (63. Molin), Kozel

FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Dolní Lutyně 4:0 (7. kolo I.A třídy sk. B, 20.9.2020)
Branky: 20. Šlampiak Dominik, 25. Izaiáš Tomáš, 49. Žyla Daniel, 78. Kociolek Jakub
FK Baník Albrechtice: Gradek – Žyla D., Cieslawski, Kociolek Jakub, Izaiáš (67. Pařík A.) – Kubiena, Pešek, Žyla M., Kvapil (71. Kociolek Jan) – Chumchal, Šlampiak (57. Hogh)

Vzájemné zápasy obou soupeřů:

Oba týmy na sebe zatím ještě ani jednou v soutěžním, ani přátelském zápase nenarazili.

Mistrovské utkání 8. kola 1. A třídy skupiny B začíná na stadionu v Hnojníku v sobotu 26. září v 16:00 hodin. Neváhejte a přijeďte podpořit Baník v dalším venkovním důležitém utkání o mistrovské body, uvidíte nové posily a souboj kvalitních týmů soutěže! Náš tým potřebuje v tomto dalším venkovním a těžkém utkání vaši podporu! Na zápas byla nominována trojice sudích Tomáš Boráň – Radek Pobořil – Libor Bartek.  Jak toto další venkovní mistrovské utkání dopadne, Vás budeme samozřejmě informovat i na našem webu a Facebook stránce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *