Máme další tři body! Baník Albrechtice – Dolní Lutyně 4:0

S týmem z Dolní Lutyně se v dnešním odpoledni v rámci 7. kola 1.A třídy skupiny B utkal Baník Albrechtice. V prvním poločase byli domácí Baníkovci lepším týmem a Lutyň přehrávali. Odměnou za aktivní projev byl Baníku úvodní gól ve 20. minutě, který vstřelil Dominik Šlampiak a druhý gól ve 25. minutě, který vstřelil Tomáš Izaiáš. Baník tak vedl po první půli utkání o dvě branky. V druhém poločase už hra více postrádala kvalitu, přesto se domácí ještě dokázali prosadit. Na 3:0 zvyšoval ve 49. minutě Daniel Žyla a v 78. minutě na konečných 4:0 upravil střídající navrátilec do sestavy Jan Kociolek. Baník tak doma opět zvítězil a vstřelil čtyři branky!

FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Dolní Lutyně 4:0 (2:0)

Trenér Dušan Kohút nemohl počítat do nedělního střetnutí s Honzou Hovůrkou a ani opět s Jindřichem Klusem a Lukáše Vagnerem.  Do sestavy se oproti středečnímu utkání vrátil Martin Cieslawski a k dizpozici již měl trenér na lavičce navrátilce po zranění Jana Kociolka.

Od úvodního hvizdu sudího Jantoše se Baník snažil drát před branku Dolní Lutyně, hosté se však uvedli od začátku utkání v dobrém světle a dostali se dvou nadějných šanci, ale vázla jim koncovka a poté již měl šance jen Baník. První svoji šanci po přesné přihrávce proměnil přesným zakončením ve 20. minutě Dominik Šlampiak – 1:0. Ve 25. minutě přišla další branka, když se tentokrát po centru ve skrumáži nejlepé zorientoval Tomáš Izaiáš a poslal Baník do dvoubrankového vedení – 2:0. Baník měl další šance, ale ty už neproměnil. První poločas skončil a Baník šel tak do kabin s dvougólovým náskokem.

Do druhého poločasu nastoupil Baník se stejnou sestavou. Hosté udělali jen jednu změnu. Ve druhé půli sympatický hrající hosté chtěli s výsledkem něco udělat. Všechny šance hostů zhatila 49. minuta, když se prosadil Daniel Žyla, který nachytal hostujícího brankáře a využil jeho špatného postavení a poslal míč do sítě – 3:0. Baník měl do konce zápasů několik dalších možnosti, ale využil jen jednu, když se prosadil v 78. minutě střídající navrátilec do sestavy Jan Kociolek, který byl ve správný čas na správném místě a poslal míč přesně do sítě – 4:0. Albrechtický Baník tak už po páté za sebou zvítězil a prodloužil sérii bez porážky na šest utkání v řadě!

Baník tak dokázal zvládnou další utkání a z šesti úvodních utkání získal skvělých šestnáct bodů, což dostalo Baníkovce na první místo. Pojďte proto klukům poděkovat účastí na dalších zápasech, a to konkrétně již v sobotu 26. září od 16:00 hodin na hřišti v Hnojníku (8 . kolo 1.A třídy skupiny B).

Branky: 20. Šlampiak Dominik, 25. Izaiáš Tomáš, 49. Žyla Daniel, 78. Kociolek Jakub, Rozhodčí: Jantoš Pavol – Dytková Šárka, Krokosz Zdislav, Počet diváků: 120

FK Baník Albrechtice: Gradek – Žyla D., Cieslawski, Kociolek Jakub, Izaiáš (67. Pařík A.) – Kubiena, Pešek, Žyla M., Kvapil (71. Kociolek Jan) – Chumchal, Šlampiak (57. Hogh). Trenér: Kohút Dušan

TJ Sokol Dolní Lutyně: Šajer – Kika (39. Fismol M.), Fismol T., Šimek, Macko (57. Abdouli) – Ligocký L., Kempný Martin ml. (46. Truhlář), Pěgřim, Jantoš (72. Makúch) – Havlásek, Novotný. Trenér: Kempný Martin st.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *