Rekapitulace letního přípravného období

Již v neděli čeká na svěřence Dušana Kohúta první ostrý zápas. Bude se jednat o první mistrovské utkání v novém soutěžním ročníku. V tomto článku se tak můžeme ohlédnout za letní přípravou, která už je de facto minulostí.

V pondělí 29. června zahájili Albrechtičtí přípravu na novou sezónu pod trenérem Radkem Nešporem, který však z osobních důvodu skončil 24. července a nahradil ho zkušený Dušan Kohút.

Hned na konci prvního týdne přišel na řadu první zápas proti soupeři ze stejné 1. A třídy – proti Lučině. Celkem albrechtičtí fotbalisté odehráli během přípravy čtyři zápasy. Čtyřikrát vyhráli a jednou remizovali. Baník se střetl s jedním týmem z 1. A třídy sk. B (Finstal Lučina) a s jedním z 1.A třídy sk. A (FK Stará Bělá), s dvěma týmy z 1. B třídy sk. C (FK Staříč a TJ Petřvald u Karviné) a jednou s týmem z Okresního přeboru (TJ Lokomotiva Louky). Celkové skóre? 27:8.

V prvním utkání Baník porazil Lučinu na jejím hřišti výsledkem 3:5. Poté vyhrál ve Staříči 7:2, remizoval se Starou Bělou 2:2 a v posledních dvou přípravných utkáních Baník porazil okresní Louky výsledkem 9:1 a poté v generálce na domácím hřišti porazil Petřvald u Karviné 4:0.

Nejlepším střelcem přípravy se stal Honza Kociolek s deseti trefami. Druhý byl se sedmi góly Antonín Chumchal. Čtyřikrát se prosadil Petr Kubiena. Třikrát Honza Hovůrka. Dvě trefy zaznamenal Michal Kvapil a po jednom gólu ještě zaznamenal Tomáš Izaiáš. Konečná bilance tedy je? 4-1-0 27:8! 

Finstal Lučina – FK Baník Albrechtice 3:5 (1:2)

Branky Baníku: Kociolek Jan 4, Chumchal Antonín

FK Staříč – FK Baník Albrechtice 2:7 (1:3)

Branky Baníku: Chumchal Antonín 4, Kubiena Petr 2, Kociolek Jan

FK Baník Albrechtice – FK Stará Bělá 2:2 (0:0)

Branky Baníku: Chumchal Antonín z pok. kopu, Hovůrka Jan

FK Baník Albrechtice – TJ Lokomotiva Louky 9:1 (5:0)

Branky Baníku: Kociolek Jan 4, Kubiena Petr 2, Kvapil Michal 2, Hovůrka Jan

FK Baník Albrechtice – TJ Petřvald u Karviné 4:0 (1:0)

Branky Baníku: Izaiáš Tomáš, Kociolek Jan, Hovůrka Jan, Chumchal Antonín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *