Generálka na novou sezónu: Baník porazil Petřvald u Karviné 4:0

V posledním přípravném utkání před startem nového ročníku 1. A třídy skupiny B  se Baníkovci střetli na domácím hřišti s týmem z 1.B třídy skupiny C – TJ Petřvald u Karviné, pro kterého také šlo o generálku na start nového soutěžního ročníku. Baník potvrdil roli favorita a sobotní utkání zaslouženě ovládl a zvítězil výsledkem 4:0, když poločasový stav byl 1:0.

FK Baník Albrechtice – TJ Petřvald u Karviné 4:0 (1:0)

Čtvrté a zároveň poslední přípravné utkání sehrál tedy Baník na domácím hřišti s týmem TJ Petřvald u Karviné. Pro oba týmy šlo o poslední přípravné utkání před novým soutěžním ročníkem. Baník však čeká ještě místo prvního mistrovského utkání Štít Albrechtic. Baník potvrdil roli favorita a po většinu utkání byl jasně lepším týmem. V prvním poločase se prosadil Baník jednou, ale šanci měl nespočet. Tým Petřvaldu měl dvě příležitosti, ale více mu Baník nedovolil. Ve druhém poločase poté Baník přidal ještě tři branky a zaslouženě zvítězili v tomto přípravném utkání výsledkem 4:0.

Branky: Izaiáš Tomáš, Kociolek Jan, Hovůrka Jan, Chumchal Antonín

Teď již čeká na fotbalisty Baníku o víkendu v netradičním termínu způsobeno Koronavirusem Štít Albrechtice, a poté již první mistrovské utkání v novém soutěžním ročníku, a to v neděli 23. srpna, kdy se na představí na hřišti mužstva – FC Libhošť. Úvodní mistrovské utkání pro Baník bude mít výkop v 17.00 hodin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *