Informace o rekonstrukci v našem areálu

Jak jsme již zmiňovali, že v době koronaviru v našem již tak pěkném areálu probíhá značná rekonstrukce, jak ve vnitřních prostorech, tak i venkovních. Před několika dni jsme Vám přinesli foto a informace o hotové rekonstrukci sociálního zázemí, a to sprch pro naše hosty a mládežnická družstva. Teď Vám přinášíme foto před a po místa, kde stal nevyhovující bývalý bufet společně s nevyhovující garáží, kde teď je nově vytvořeno posezení a vše připraveno v budoucnu na vybudování nové krásné pergoly.

V nejbližších dnech Vám přineseme informace o další rekonstrukci v našem areálu, která probíhá a bude probíhat opět i s fotodokumentaci. Samozřejmě, že poté i pro Vás připravíme všechny fotky od začátku rekonstrukce až po dokončení.

One thought on “Informace o rekonstrukci v našem areálu

  1. Ricci Z, Luciano R, Favia I, Garisto C, Muraca M, Morelli S, Di Chiara L, Cogo P, Picardo S, 2011 High dose fenoldopam reduces postoperative neutrophil gelatinase associated lipocaline and cystatin C levels in pediatric cardiac surgery cialis online india Also, if you are coming from out of town there is a hotel literally in walking distance beside the facility

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *