Albrechtický odchovanec Vladimír Neuman má za sebou premiéru v první lize

Teprve dvacetiletý odchovanec albrechtického fotbalu, který v posledních pěti letech oblékal dres MFK Karviná, si v neděli odbyl tedy odchytal premiéru v první lize. Na domácím stadionu v Karviné byl Vladimír Neuman při tom, když jeho tým vyhrál 2:0 v důležitém utkání proti Příbrami.

Že Vláďa odchytá nedělní utkání proti Příbrami se dozvěděl dva dny před bitvou s Příbramí. Do zápasu s Příbramí nemohl totiž kvůli zranění nastoupit brankář Petr Bolek, proto si první ligový start v kariéře připsal právě náš odchovanec a čerstvě dvacetiletý Vladimír Neuman. 

Ve 24. kole FORTUNA:LIGY to byla pro našeho odchovance velmi ostrá premiéra. Hned ve 20. minutě se na něho řítil osamocený kanonýr Michal Škoda. Neuman tutovku zlikvidoval a suverénně si počínal i při dvou dalších šancích soupeře. Uhájil nulu a výrazně pomohl Karviné k nedělnímu vítězství 2:0. „Před tolika lidmi jsem ještě nehrál, ale Petr Bolek (zraněná jednička Karviné) mě v kabině pochválil. Všichni jsme odvedli perfektní výkon.“

Vláďovi přejeme, aby se mu nadále dařilo, aby se mu vyhýbala zranění a aby o sobě dal ještě pořádně vědět v kladném slova smyslu.

Rozhovor po utkání najdete ZDE na stránkách isport.blesk.cz.

Rozhovor najdete i na mfkkarvina.cz ZDE

Reportáž z utkání, ve kterém Vláďa nastoupil na mfkkarvina.cz ZDE

Zdroj: isport.blesk.cz, mfkkarvina.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *