První soupeřem v přípravě Lokomotiva Petrovice

Zimní příprava je v plném proudu. Po úvodním tréninku 10. ledna čeká Baníkovce první přípravné utkání. Na umělé trávě v Horní Suché se svěřenci Radka Nešpora střetnou v sobotu 1. února dopoledne s týmem hrající Krajský přebor, a to TJ Lokomotiva Petrovice. Výkop je naplánován na 10:00 hodin.

Baníkovci po podzimní části 1. A třídy skupiny B pod vedením trenéra Radka Nešpora okupují pátou příčku se ziskem čtyřiadvaceti body. Soupeř TJ Lokomotiva Petrovice v Krajském přeboru po podzimní části je na jedenácté příčce se ziskem čtrnácti bodů. Po podzimu skončil na lavičce Petrovic nám dobře známý trenér Dušan Kohút. Novým trenérem Lokomotivy se stal Václav Štverka, který mužstvo převezla od začátku zimní přípravy.

Jak pro Baník, tak i pro petrovickou Lokomotivu to bude první přípravný duel v zimní přípravě. Naposledy se oba týmy střetli 7. srpna 2018, kdy vzájemný duel skončil nerozhodně 3:3. Za Baník se tehdy prosadil dvakrát Michal Kvapil Michal, z toho jednou z pokutového kopu a Rostislav Hogh. Za Lokomotivu Daniel Hanusek dvakrát, z toho jednou z pokutového kopu a Jan Urban.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – TJ Lokomotiva Petrovice startuje v sobotu 1. února od 10:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *