Nejlépe to střílelo Chumchalovi a Kvapilovi

Ve druhém podzimním statistickém přehledu jsme se zaměřili na střelce, brankáře a obdržené karty. Králem střelců po podzimní části se stal Antonín Chumchal s jedenácti přesnými zásahy. Zajímavostí je rovněž, že Baník neobdržel ani jednu červenou kartu.

Albrechtickým borcům se v třinácti podzimních kolech podařilo nastřílet 40 gólů. Hned jednadvacet jich zaznamenalo ofenzivní duo Chumchal – Kvapil. Ofenzivní hráč Baníku s jedenácti přesnými trefami vede klubovou tabulku střelců a na trio nejlepších střelců soutěže ztrácí tři góly. Michal Kvapil je hned v závěsu s deseti zásahy. O zbylých devatenáct gólů se podělilo celkem devět hráčů. Hned pětkrát mířil přesně odchovanec Tomáš Izaiáš , čtyři góly pak vstřelil Jan Hovůrka.

Před domácími příznivci to také nejvíc šlo Chumchalovi s Kvapilem. První jmenovaný se doma trefil šestkrát, Kvapil osmkrát. To samé v bleděmodrém bylo i na hřištích soupeřů – první dvě místa Chumchal s Kvapilem, ale s tím rozdílem, že prvně jmenovaný se trefil pětkrát a druhý jmenovaný dvakrát.

Co se týče brankářských statistik, tak mezi třemi tyčemi v podzimní části odchytal jen jediný brankář. Vše odchytal Gabin Laurenčík. Laurenčík inkasoval dvaadvacetkrát a čtyřikrát udržel čisté konto. Bylo to v zápasech s Dobraticemi, Dobrou, Starým Městem a v Petřvaldu na Moravě.

Co se týče karetních hříšníků, tak těch nebylo moc ani dá ae říci málo. Rozhodčí ukázali žlutý kartónek celkem Baníkovcům sedmnáctkrát. O žluté karty se podělilo celkem 11 hráčů. Nejvíc jich viděl Jindřich Klus (4) a trojice Marcin Žyla, Daniel Vondrus a Lukáš Vagner (2). Conse týče červených karet, tak červenou kartu neviděli Baníkovci ani jednu.

Střelci celkem – celkem 40

11 – Chumchal Antonín, 10 – Kvapil Michal, 5 – Izaiáš Tomáš, 4 – Hovůrka Jan, 2 – Klus Jindřich, Vagner Lukáš, Kubiena Petr, 1 – Antonín Bruno, Hogh Rostislav, Vondrus Daniel, Žyla Marcin.

Střelci doma – celkem 27

8 – Kvapil Michal, 6 – Chumchal Antonín, 5 – Izaiáš Tomáš, 3 – Hovůrka Jan, 2 – Klus Jindřich, 1 – Žyla Marcin, Hogh Rostislav, Antonín Bruno.

Střelci venku – celkem 13

5 – Chumchal Antonín, 2 – Kvapil Michal, Vagner Lukáš, Kubiena Petr, 1 – Hovůrka Jan, Vondrus Daniel.

Brankáři

Laurenčík Gabin – 13 zápasů, 1170 minut, 22 obdržených gólů, 4 čistá konta, 1 žlutá karta

Žluté karty – celkem 17

4 – Klus Jindřich, 2 – Žyla Marcin, Vondrus Daniel, Vagner Lukáš, 1 – Wojciechowski Seweryn, Schindler Matěj, Pařík Marek, Laurenčík Gabin, Kubiena Petr, Kociolek Jakub, Antonín Bruno.

Červené karty – celkem 0

7 thoughts on “Nejlépe to střílelo Chumchalovi a Kvapilovi

  1. buy stromectol for dogs Gehmert S, Gehmert S, Prantl L, Vykoukal J, Alt E, Song YH Breast cancer cells attract the migration of adipose tissue derived stem cells via the PDGF BB PDGFR beta signaling pathway

  2. Caffeine counteracts impairments in task oriented psychomotor performance induced by chlorpheniramine a double blind placebo controlled crossover study propecia uk

  3. If you are in search for Prilosec, prescription or over- the- counter, to treat ulcers in your stomach or gastroesophageal reflux disease GERD, you may be wondering how you can lower the cost at the pharmacy counter buy propecia in uk Windschitl; Sioux Community Cancer Consortium, Sioux Falls, South Dakota Dr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *