Den s Baníčky se v Albrechticích opět velmi vydařil

V sobotu 7. září se v našem krásném areálu konal opět po roce fotbalový turnaj mladších přípravek pod názvem DEN S BANÍČKY, , který byl vedený v příjemné přátelské atmosféře. Tento sobotní den se opět velmi vydařil. Prostě krásná fotbalová akce, spousta gólů, krásných akcí, dětské úsměvy, trenéři pohodáři, rodiče perfektní, skvělý pažit. Takže velmi povedený sobotní den pod názvem DEN S BANÍČKY. Už podruhé jsme se stali spolupořadateli turnaje S Baníčky a jsme moc rádi,že jsme součástí tohoto skvělého projektu pro malé fotbalisty.

Na turnaji se nepočítají výsledky, neexistují tabulky a děti tak mají možnost v klidu předvést to, na čem v tréninku pracují. K vidění byla spousta krásných individuálních či týmových akcí. Padlo neskutečné množství branek s čímž jsou spojeny velké emoce dětí a také oslavy těchto branek. V rámci turnaje se děti zúčastnili také dovednostních fotbalových soutěží jako je slalom, střelba na přesnost apod. Jako hosté k nám dorazili Aleš Neuwirth, Karel Kula a František Chmiel, kteří dětem rozdali spoustu podpisů.

Den S Baníčky se uskutečnil na 6 místech a to: Albrechtice, Těrlicko, Studénka, Valašské Meziříčí, Vigantice a Petřkovice. U nás se představilo těchto 8 týmů:

FK BANÍK ALBRECHTICE „A“
FK BANÍK ALBRECHTICE „B“
TJ HAVÍŘOV – DOLNÍ DATYNĚ
FC BANÍK OSTRAVA
MFK KARVINÁ
TJ SLOVAN OSTRAVA
SK NOŠOVICE – LHOTY
FK TĚRLICKO

Velký dík patří pánům Martinu Ottovi, který nás společně s trenérem Zdeňkem Grygarem do této skvělé akce zapojil již podruhé. Zúčastněné děti také obdržely volné vstupenky na ligové utkání FC Baník Ostrava s Českými Budějovicemi. Bylo to moc krásné sobotní dopoledne.

Foto zdroj: Facebook Grassroots OFS Karviná, MFK Karviná mládež, Baníčky, FK Těrlicko mládež

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *