Předposlední zápas v přípravě proti diviznímu Bohumínu

Třetí zkouška v letní přípravě je před týmem kouče Radka Nešpora. V sobotu 3. srpna od 17 hodin změří síly s divizním týmem FK Bospor Bohumín na jeho hřišti ve Fotbalovém areálu Pavla Srníčka za parkem v Bohumíně.

Předposlední zkouška v letní přípravě před úvodním utkáním nového soutěžního ročníku v Dolní Lutyni čeká na Baníkovce. Baníkovci měli minulý víkend volno, když utkání s Lokomotivou Petrovice bylo zrušeno. Sobotní utkání na hřišti divizního Bosporu Bohumín čeká tak svěřence Radka Nešpora nejtěžší soupeř v letní přípravě.

Albrechtičtí na úvod přípravy v sobotu 13. července doma prohráli s týmem FC Vřesina výsledkem 3:4 a poté za týden, také v sobotu. Doma porazili tým TJ Sokol Věřňovice výsledkem 6:3. Tentokrát čeká Baníkovce jeden z nejtěžších soupeřů, a to tým – FK Bospor Bohumín.

Bohumín odehrál v letní přípravě prozatím tři přípravná utkání a má za sebou i pohárové utkání MOL Cupu. V přípravných utkáních bohumínští dvakrát prohráli (s Hlučínem 2:5 a s týmem Petřkovic 2:6) a jednou remizovali (s Lokomotivou Petrovice 2:2. Bohumín má za sebou i předkolo MOL Cupu, ve kterém prohrál na hřišti Dětmarovic výsledkem 2:1.

Přípravné utkání FK Bospor Bohumín – FK Baník Albrechtice startuje v sobotu 3. srpna od 17:00 hodin ve fotbalovém areálu Pavla Srníčka za parkem v Bohumíně. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *