Nejmenší Baníkovci se zúčastnili mezinárodního turnaje v Polsku městě Tworków

V sobotu se naši nejmenší fotbalisté zúčastnili prvního mezinárodního turnaje v Polském městě Tworków. Turnaj se odehrál na čtyřech hřištích s celkem dvaceti týmy a naši borci si nevedli vůbec špatně. Po ospalém začátku a rozkoukávání se, začali kluci předvádět parádní fotbal plný krásných kliček, gólů, vyhraných soubojů a samostatných průniků. Kluci ukázali, že mají albrechtické srdíčko, makali na 110 % a bavili se hrou. To je u našich nejmenších nejdůležitější, aby měli radost ze hry.

V krásně zorganizovaném turnaji byli všichni kluci odměněni diplomem a medaili. Naše jediná slečna v dresu dostala za pěkný výkon plyšového medvídka a nejlepším hráčem našeho týmu byl trenéry zvolen Adam Šarovský, který dostal individuální pohár a triko pro nejlepšího hráče. Děkujeme organizátorům turnaje za pozvání, byl to moc hezký fotbalový den.

„Jsem velice potěšen Aďovým výkonem, dneska nám ukázal, co se v něm doopravdy skrývá a jeho hra dopředu i dozadu byla výborná, vstřelil krásné góly a ukázal i svou sílu na míči. Bohužel jsme museli vybrat jen jednoho hráče, ale odměnu by si zasloužili všichni, hlavně za odpolední část. Chtěl bych také poděkovat všem maminkám, tatínkům, babičkám a dědečkům, kteří nás dnes podporovali po celý den,“ zhodnotil vydařenou sobotu trenér našich nejmenších fotbalistů Ondřej Kulhánek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *