První remíza v přípravě, Český Těšín – Baník Albrechtice 2:2

Pod umělým osvětlením první remíza v přípravě. Poprvé v probíhající zimní přípravě svěřenci Radka Nešpora remizovali. Stalo se tak proti velmi silnému soupeři hrající Krajský přebor, a to proti týmů FK Český Těšín. Předposlední duel zimní přípravy Baníku tak skončil nerozhodně 2:2. Za Baník se prosadila dvojice Jindřich Klus a Michal Kvapil.

FK Český Těšín – FK Baník Albrechtice 2:2 (1:2)

Další přípravný duel sehrál Baník pod umělým osvětlením na velké umělé trávě Frýdecká v Českém Těšíně. Pro Baník to byl předposlední duel v přípravě pro soupeře poslední. První poločas byl Baník lepším týmem a po pěkné akci se dostal díky trefě Jindřicha Kluse do vedení, které navýšil po brejkové situaci Michal Kvapil na 2:0. Domácí dokázali ještě do konce prvního poločasu snížit na 2:1, a tak první poločas skončil výsledkem 2:1 pro Baník.

Druhý poločas byl zase lepším týmem domácí tým, který vyrovnal hru a dokázal vyrovnat na 2:2. Ve druhém poločase Baník podržel svůj tým, brankář Ondřej Mato, který chytil tři velké šance domácích. Baník zase neproměnil, tři uniky na domácí branku, a tak toto přípravné utkání skončilo zaslouženým výsledkem 2:2. I když jde jen o přípravu, tak to je velmi cenná remíza proti velmi silnému soupeři.

Branky Baníku: Klus Jindřich, Kvapil Michal

Sestava Baníku: Mato – Pařík, Hovůrka, Vagner, Izaiáš – Dorozlo, Žyla M., Kociolek Jakub – Kubiena, Klus, Kvapil. Na střídačce byl připraven: Antonín, Svirać, Šlampiak

Poslední přípravný zápas před startem jarní části čeká na fotbalisty Baníku v sobotu 16. března, když se představí na domácím hřišti proti týmů TJ Sokol Věřňovice. Začátek tohoto přípravného utkání je v 10 hodin. Hrát se bude na přírodní trávě mládežnického hřiště.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *