Předposledním soupeřem v přípravě bude Český Těšín

Zimní příprava pomalu, ale jistě finišuje. Před albrechtickými fotbalisty jsou poslední dva přípravné duely. Ten první hned v pátek 8. března na umělé trávě Frydecká v Českém Těšíně proti domácímu týmů hrající Krajský přebor – FK Český Těšín. Utkání tam začíná v 17 hodin.

Albrechtičtí drží zimní neporazitelnost, když z dosavadních pěti utkání všechny vyhrály. Naposledy v pátek ve velmi těžkém utkání s týmem z Krajského přeboru – TJ Havířov-Dolní Datyně vyhrály těsně 1:0, díky přesné trefě Jindřicha Kluse. Pozitivní bilanci by rádi Baníkovci udrželi i v šestém přípravném utkání v zimní přípravě. V cestě bude svěřencům trenéra Radka Nešpora, jak již bylo zmíněno osmý tým Krajského přeboru – FK Český Těšín. Půjde tedy o velmi těžké utkání s velmi těžkým soupeřem. Dá se říct, že Baník čeká v pátek nejsilnější tým v zimní přípravě, se kterým se střetnou.

FK Český Těšín je, jak již bylo zmíněno účastníkem Krajského přeboru. Po šestnácti podzimních duelech je na osmém místě se ziskem čtyřiadvaceti body. Český Těšín se tak pohybuje ve středu tabulky a na jaře, tak bude tým Českého Těšína bojovat o vylepšení pozice. Poslední vzájemný duel obou týmů se odehrál v letní přípravě před probíhající sezónou, kdy toto vzájemné utkání v Albrechticích skončilo výsledkem 2:5 ve prospěch Českého Těšína.

Z dostupných informací vyplývá, že Český Těšín prozatím sehrál šest přípravných duel. V tom prvním podlehli na domácí umělé trávě diviznímu Frýdlantu nad Ostravicí 4:7. Ve druhém utkání doma porazil Český Těšín polské juniory Krakówa těsně 1:0. Třetí utkání Těšín prohrál s týmem Bystřice 1:4. Ve čtvrté přípravě se zrodila remíza 1:1 s devatenáctkou Fotbalu Třinec. A v posledních dvou dosavadních odehraných utkáních v zimní přípravě tým Českého Těšína porazil nejdříve tým Dobratice výsledkem 4:3 a poté v posledním odehraném utkání vyprovodil náš páteční soupeř výsledkem 5:1 tým Dobré.

Přípravné utkání FK Český Těšín – FK Baník Albrechtice startuje v pátek 8. března od 17:00 hodin na umělé trávě FrýdeckáČeském Těšíně. Přijeďte naše hráče podpořit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *