Další zkouškou bude TJ BDSTAV Sedliště

Další zkouškou Baníku v zimní přípravě bude tým TJ BDSTAV Sedliště. Baník se opět představí na umělé trávě v Horní Suché. V sobotu 23. února dopoledne je čeká soupeř z 1. B třídy skupiny C – TJ BDSTAV Sedliště. Utkání má výkop v 10 hodin. 

Albrechtičtí drží zimní neporazitelnost, když z dosavadních třech utkání všechny vyhráli. Naposledy v neděli nadělil Baník čtrnáct branek týmů z Okresního přeboru OFS Karviná – FK Gascontrol Havířov. Pozitivní bilanci by rádi Baníkovci udrželi i ve čtvrtém přípravném utkání v zimní přípravě. V cestě bude svěřencům trenéra Radka Nešpora, jak již bylo zmíněno dvanáctý tým 1. B třídy skupiny C – TJ BDSTAV Sedliště. 

Sobotní soupeř Baníku se nachází po sestupu z 1. A třídy skupiny B z minulé sezóny v té probíhající v aktuální tabulce 1. B třídy skupiny C na dvanácté příčce s devíti body. Poslední vzájemný souboj obou týmů se uskutečnil 20. května 2018 v Albrechticich v jarní části, kdy vzájemné utkání skončilo nerozhodně 1:1.

Přípravné utkání TJ BDSTAV Sedliště – FK Baník Albrechtice startuje v sobotu 23. února od 10:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *