Novinky v našem fotbalovém klubu

Přinášíme Vám informace, co se událo v našem areálu za přispění obecní dotace. Podařilo se nám zrealizovat rekonstrukci umělé trávy, automatické zavlažování hlavního hřiště, první část rekonstrukce kabin a sociálního zázemí (sprchy).

Je třeba tímto poděkovat za realizaci a chod všech práci p. Davidu Pikoňovi. Za terénní úpravy po vybudování umělého automatického zavlažování p. Janu Holainovi a p. Mariánovi Chmielovi. Za vybudování filtrační budky automatického zavlažování p. Davidovi Tomašákovi a p. Radkovi Trlíkovi. Za rozsáhlou rekonstrukci první části sociálního zázemí a sprch p. Davidovi Pikoňovi. Za vymalování kabin mužů a hostů p. Janovi Holainovi a p. Mariánovi Chmielovi.

Samozřejmě poděkování patří i našemu starostovi obce p. Jindřichovi Febrovi a ostatním členům výkonného výborů za podporu a shánění financi na zlepšovaní kvality v našem areálu malých a velkých fotbalistů.

Do budoucna máme hodně plánu. Budeme pokračovat v rekonstrukci kabin a dalšího sociálního zázemí (sprchy), veřejné toalety. Přebudování bytu na zázemí pro naše nejmenší fotbalisty. Samozřejmě jeden velký sen jen vybudovat nový bufet (restaurační zařízení s kvalitním zázemím). Dále chceme vybudovat nové oplocení kolem areálu, kde zatím nebylo nové oplocení vybudováno. Co se týče hracích ploch, tak druhé travnaté hřiště má vše v pořádku, ale u hlavního hřiště chceme hrací plochu zapískovat a vybudovat nové zábradlí. Plány to jsou velké a všichni věříme, že za podpory obce a sponzorů se nám vše podaří zrealizovat.

Fotky automatického zavlažování


Rekonstrukce sociálního zázemí (sprch) – 1. část – před rekonstrukcí


Rekonstrukce sociálního zázemí (sprch) – 2. část – rekonstrukce


Rekonstrukce sociálního zázemí (sprch) – po rekonstrukcí


Rekonstrukce sociálního zázemí (sprch) – srovnání – před a po rekonstrukci


Fotky kabiny A mužstva mužů po vymalování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *