Novým trenérem FK Baník Albrechtice je Radek Nešpor

Otázka trenéra vyřešena! Po nedělním domácím utkání s Hrabovou se sešlo vedení klubu a zvolilo nového trenéra, kterým se stal Radek Nešpor a oficiálně je tak novým šéfem albrechtické lavičky.

Dvě utkání musel po skončení trenéra Jaroslava Goje vydržet albrechtický tým bez trenéra. Během tohoto období totiž vedení albrechtického klubu intenzivně hledalo nového šéfa albrechtické lavičky a po utkání s Hrabovou je jasno o pozici hlavního trenéra. Po domácím utkání s Hrabovou se jím oficiálně stal Radek Nešpor.

Radek Nešpor naposledy, co se týče kategorie mužů, vedl Polanku v krajském přeboru, se kterou si vedl v podzimní části velmi dobře. Výbornou trenérskou štaci zažil trenér Nešpor v Dolních Datyních, kde se svým týmem postoupil z 1. B třídy skupiny C rekordním způsobem a zapsal se do historie největších úspěchu datyňského fotbalu. A hned po postupu do 1. A třídy skupiny B bojoval se svým týmem o nejvyšší pozici.

Co se týče ostatních členů realizačního týmů tak na postu vedoucího mužstva se čeká na vyjádření Tomáše Wojtyny. Jinak pozice zdravotníka, maséra a kustoda v jedné osobě Marka Chmiela zůstává nezměněná. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *