Týden po Jistebníku hostí Baníkovci také Hrabovou

I v dalším kole budou mít albrechtičtí fotbalisté výhodu domácího prostředí. Po vítězství s Jistebníkem tentokrát na albrechtickou půdu zavítá soused z tabulky TJ Sokol Hrabová. Další domácí utkání v 1. A třídě skupiny B se bude hrát v neděli 23. září v 16 hodin.

Baník: proti Jistebníku první vítězství

Baníkovci v minulém kole doma přivítali tým Jistebníku a konečně si připsali tři body. Baník v domácím utkání porazil Jistebník výsledkem 2:1, když se nejdříve v 56. minutě prosadil Antonín Chumchal. Poté hosté v 67. minutě vyrovnali, ale domácímu Baníku hned za minutu vrátil vedení Jakub Kociolek a zajistil Baníku tak první tři body v nové sezóně.

V tomto ročníku 1. A třídy skupiny B je Baník zatím na 13. pozici se ziskem čtyř bodů a skóre 6:14. Baník zatím jednou vyhrál, jednou remizoval a čtyřikrát odešel z mistrovských utkání poražen.

Hrabová: porážka s týmem Smilovic na domácí půdě

Tým Hrabové vstoupil do nové sezóny prohrou 4:2 v Dobraticích. Následně však přišlo domácí vítězství 2:1 s Jablunkovem, prohra ve Vratimově 1:0, vítězství nad Orlovou výsledkem 5:2, prohra v Bystřici poměrem 3:0 a porážka doma s týmem Smilovic výsledkem 0:2, což bylo poslední dosavadní utkání našeho soupeře.

Tým Hrabové se tak po šesti utkáních nachází v soutěžní tabulce hned před Baníkem na 12. místě s celkovým skóre 9:13 a celkovým počtem 6 bodů. Bilance týmů TJ Sokol Hrabová je, že ze šesti utkání dvě vítězství a čtyři porážky.

Vzájemná bilance: oba soupeři se potkali v historii celkem čtyřikrát

Oba týmy se potkaly proti sobě v historii jen čtyřikrát. Dvě utkání skončila nerozhodně a dvakrát se z vítězství radoval Baník. Poslední vzájemný duel v minulé sezóně na jaře v Hrabové skončil nerozhodně 3:3. Nedělní velmi zajímavé a další těžké utkání má výkop v 16:00, tak přijďte vytvořit našim hráčům k tomuto utkání bouřlivou kulisu!

Předzápasové statistiky:

Poslední vzájemný zápas:

TJ Sokol Hrabová – FK Baník Albrechtice 3:3 (21. kolo I.A třídy sk. B, sobota 28.4.2018)
Branky: 52. Raška Michal, 56. Nováček Daniel, 74. Forman Ivo – 11. Lojek Jakub, 30. Chumchal Antonín, 90+1. Hovůrka Jan
TJ Sokol Hrabová: Herda – Kroker (26. Pivko), Bahr, Mohelník, Raška – Forman (87. Brabec), Kot, Ciesarik, Ročňák – Gomola, Nováček
FK Baník Albrechtice: Mato – Kulhánek (51. Kociolek Jan), Korzeniowski, Hovůrka, Pasz (77. Goj) – Žyla D., Kociolek Jakub, Dorozlo, Izaiáš – Chumchal, Lojek (69. Pařík)

Poslední zápasy obou soupeřů:

FK Baník Albrechtice – TJ ISMM Jistebník 2:1 (7. kolo I.A třídy sk. B, 16.9.2018)
Branky: 56. Chumchal Antonín, 68. Kociolek Jakub – 67. Sklenička Radim
FK Baník Albrechtice: Mato – Žyla D., Wojciechowski, Wojtyna, Dorozlo – Kubiena, Kociolek Jakub (75. Hogh), Kulhánek, Izaiáš (80. Pařík) – Klus (56. Pasz), Chumchal (90. Hovůrka)

TJ Sokol Hrabová – SC Smilovice 0:2 (7. kolo I.A třídy sk. B, 15.9.2018)
Branky: 64. Barteczek Roman, 74. Míra Lukáš
TJ Sokol Hrabová: Kavulok – Havlíček, Gomola, Kroker, Kulveit (79. Raška) – Myšák, Šimon, Ciesarik O., Ročňák (12. Brablec, 37. Mrva) – Forman, Nováček

Vzájemné zápasy obou soupeřů:

Sezona 15/16: HRABOVÁ – BANÍK 1:4, BANÍK – HRABOVÁ 1:1
Sezona 17/18: BANÍK – HRABOVÁ 2:0, HRABOVÁ – BANÍK 3:3

Mistrovské utkání 8. kola 1. A třídy skupiny B začíná na albrechtickém stadionu v neděli 23. září v 16:00 hodin. Neváhejte a přijďte podpořit Baník v dalším domácím důležitém utkání o mistrovské body, uvidíte souboj kvalitních týmů soutěže! Náš tým potřebuje v tomto dalším domácím a těžkém utkání vaši podporu! Na zápas byla nominována trojice sudích Petr Laštuvka – Jan Beran – Daniel Novák. Jak toto další mistrovské utkání dopadne, Vás budeme samozřejmě informovat i na našem webu a Facebook stránce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *