Byl to pro nás smolný zápas, říká po prvním utkání Jakub Kociolek

Fotbalisté Baníku Albrechtice podlehli v prvním utkání 1. A třídy skupiny B domácímu Spartaku Jablunkov 2:0. V prvním poločase byl Baník jasně lepším týmem a svého soupeře přehrával, ovšem ze svých velkých příležitostí neproměnili ani jednu, a domácí jim z brejkových situaci dali lekci z produktivity a dvěma góly ze 40. a 56. minuty zvítězili výsledkem 2:0. Pro Baník to bylo tak velmi smolné utkání, což nám potvrdil i odchovanec Baníku Jakub Kociolek, který odehrál celý zápas v pozápasovém rozhovoru. Jak nám záložník Baníku odpovídal, se dozvíte níže v článku.

Úvod sezony se nepovedl, Baník v prvním kole prohrál… Jak bys zhodnotil toto úvodní utkání?

Byl to pro nás smolný zápas. První poločas jsme soupeře přehrávali, ale bohužel se nám nepodařilo skórovat z vyložených šancí a soupeř nás poté jedním rychlým protiútokem potrestal a po druhém gólu ze začátku druhého poločasu jsme přestali hrát svojí hru a bohužel jsme prohráli.

V prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem a měli několik šanci vstřelit branku, ale to se bohužel nepovedlo, jak jsi průběh prvního poločasu viděl ty?

První poločas se nám hrálo dobře, drželi jsme míč, připravovali si šance, bohužel tomu chyběl už jen ten gól.

Po neproměněných šancí na naší straně udeřili z ničeho nic domácí, když z našeho rohového kopu se dostali do rychlého brejku a otevřeli skóre utkání. Šlo úvodnímu gólů podle tebe zabránit?

Vždy jde zabránit gólu. My se bohužel nechytli z našeho rohu s protihráči a ti běželi v přesile směrem k naší bráně a bohužel to skončilo gólem. Musíme se takovýhle akcím vyvarovat.

Co proběhlo v kabině o přestávce z úst trenéra Jaroslava Goje?

Řekl to, co jsme všichni věděli, že máme na to tenhle zápas otočit a vyhrát, ale bohužel druhý poločas po vstřeleném druhém gólu jsme přestali hrát tak jak bychom měli.

Do druhého poločasu jste šli s jasným cílem – vyrovnat. Ale to se nepodařilo. V čem hledat důvody?

Jak jsem zmínil výše, asi jsme vypadli z tempa prvního poločasu a už nám to nešlo tak jako v prvním.

Minulou sezónu jsme na začátku pět utkání za sebou nebodovali. Teď v nové sezóně se také nepovedl úvodní zápas. Nemáte obavy, že bude start podobný tomu loňskému startu?

Nemyslím si to, máme silnější tým jako předešlou sezónu a jestli budeme hrát tak jak v Jablunkově tak by se to stát nemělo.

Jak jsi osobně spokojený se svoji výkonem v úvodním utkání?

Spokojený nejsem, nehrál jsem tak jak bych si představoval.

Jaké jsou Tvoje cíle pro tuto sezonu?

Mé cíle jsou pomoct týmu dosáhnout nejvyšších příček. Snad se to povede.

Vzkázal bys závěrem něco fanouškům?

Ať nás přijdou v neděli podpořit, tak jak to dělají každý zápas.

Teď vás čeká první domácí zápas proti Vratimovu. O cíli pro tento zápas asi není pochyb, že?

To není. Nic jiného jak tři body nebereme.

Děkuji za rozhovor.

Také děkuji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *