II. ročník Albrechtického fotbalového kempu – II. turnus – Den po dni

Druhý ročník Albrechtického fotbalového kempu má za sebou již i druhý turnus, kterého se zúčastnilo celkem třicet děti ročníků 2007, 2008 a 2009. Druhý turnus druhého ročníků Albrechtického fotbalového kempu se konal od soboty 21. července do úterý 24. července. Přinášíme Vám krátce v tomto článků informace den po dni doplněné vždy o pár fotek z tohoto prvního turnusu Albrechtického fotbalového kempu.

Do albrechtického areálu se v sobotu 21. července sjelo na 30 malých borců, aby absolvovali 4 denní cyklus plný fotbalu a také spoustu mimo fotbalové zábavy. Oproti prvnímu turnusu to vypadalo na úvod, že počasí bude klukům přát a užijí si spoustu legrace.


Také druhý turnus se dočkal návštěvy koňského ranče Pohoda, kde si kluci mohli vyzkoušet jaké to je sedět v koňském sedle. Velkého uznání se dostalo také trenéru Radimovi, který hrdinsky vyzkoušel hřbet jednoho z ořů,  I když se původně zdálo, že ho kůň na svá bedra nevezme, nakonec se umoudřil a dal si říct. Po návratu se kluci dočkali chutného obědu, po kterém následovala fotbalová dovedností soutěž, která se skládala ze tří disciplín. Hned po soutěži následoval odpolední trénink, kterým druhý den kempu skončil.


Třetí den kempu proběhl za slunečného počasí a byl opravdu pestrý. V ranních hodinách vyrazili kluci směr Stonavská restaurace, kde si kluci zahráli minigolf a pochutnali si na výborném obídku. Po přesunu do albrechtického areálu čekal kluky kouzelník Nikolas Kara a také odpolední trénink, který probíhal na skvěle připraveném trávníku. V úterý čeká všechny poslední den kempu a kluci se mají opravdu na co těšit. Kromě dopoledního tréninku je čeká také odpolední turnaj MINIEURO. Na poslední den byla nachystaná opravdová bomba !!! Za klukama dorazil skvělý ligový fotbalista Daniel Holzer. Odchovanec FC Baník Ostrava, který prošel mimo jiné takovými kluby jako je AC Sparta Praha, FC Fastav Zlín. Oblekl dres i České reprezentační jednadvacítky a teď je opět členem týmu FC Baník Ostrava.


Woooow, tak to byl velký poslední den Albrechtického fotbalového kempu. Na tento den nezapomenou nejen děti, ale také trenéři. Vypadalo to, že díky ostrému sluníčku padneme únavou úplně všichni, ale opak je pravdou. Dopolední MINIEURO (turnaj trojic), návštěva ligového borce Daniela Holzera, odpolední biatlon či závěrečné zakončení kempu, všem dodalo tolik energie, že s ní budou čerpat i v následující sezóně.

Děti si užili odpoledne s výborným ligovým fotbalistou FC Baník Ostrava Danielem Holzerem. Dan čelil velké spoustě zapeklitých otázek zvídavých dětí, ale opět nám ukázal, že je profesionál a skvěle si s nimi poradil. Kluci si odnesli spoustu podepsaných dresů či kopaček a nakonec se s Danem také vyfotili. Moc povedená akce. Danovi moc děkujeme, že si na děti našel čas a navštívil náš kemp.


Za FK Baník Albrechtice bychom rádi poděkovali všem trenérům, kteří se podíleli na přípravách a průběhu kempu, šéftrenéru přípravek FC Baník Ostrava Zdeňku Grygarovi, který už druhý rok po sobě dodal našemu kempu tu pověstnou třešničku na dortu, sponzorům kempu, kterým patří Velké díky – NADACI OKD, NADACI ČEZ, STONAVSKÉ RESTAURACI, za finanční podporu a za komfort, který si děti díky nim mohly užít.

Pro tento rok se rozloučíme slovy trenérů: „Jsme sice unavení, ale zároveň strašně nabití z dětských úsměvů a výrazů spokojeností dětí. Druhý ročník Albrechtického fotbalového kempu sice skončil, ale už teď budeme pracovat na tom, aby ten třetí ročník byl pro děti ještě zábavnější a zajímavější než ročník právě skončený. Mějte se krásně a užijte si zbytek léta.“


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *