Co se událo v Albrechtických týmech mládeže za poslední dny?

Přinášíme Vám informace ohledně našich mládežnických týmů. Podívejte se, co se událo u Albrechtických týmů mládeže za poslední dny.

31. května– Mladší přípravka si v pondělí 28. května zahrála v dalším kole OFS Karviná na domácím hřišti. Postupně se utkala s týmy TJ Petřvald u Karviné, SK Dětmarovice a MFK Havířov. Naši borci předvedli kvalitní výkony a vstřelili spoustu branek.


31. května – Starší přípravka dnes ve čtvrtek 31. května absolvovala poslední mistrovské utkání na půdě soupeře. V Dětmarovicích byli kluci opět střelecky při chuti a vyhráli výsledkem 7:10.


2. června – Starší přípravka si dnes 2. června zahrála na velkém turnaji ve Frýdku – Místku. Kluci si poprvé vyzkoušeli hru na větším hřišti a měli možnost si zahrát fotbal s opravdu velkými týmy. Postupně se utkali s těmito týmy.

MFK FRÝDEK – MÍSTEK A
FK DUKLA BÁNSKÁ BYSTRICA
MFK VÍTKOVICE A
SK SIGMA OLOMOUC
MFK HAVÍŘOV
MFK FRÝDEK – MÍSTEK B
MFK VÍTKOVICE B
FK ROŽNOV POD RADHOŠTĚM
SK ZAŠOVÁ

Nakonec se náš tým umístil na solidním 15. místě z 18 týmů. Bilance našeho týmu byla 2 výhry, 2 remízy, 5 proher. Věříme, že kluci si odnesli krásné zážitky, vždyť 5 z 9 utkání odehráli na hlavním stadiónu MFK Frýdek Místek. Děkujeme za pozvání.


5. června – V pondělí 4. června se náš tým mladší přípravky rozloučil se sezónou v Okresní fotbalové soutěži. Závěrečný turnaj odehráli kluci v Petřvaldu u Karviné.


7. června – Poslední zápas za tým starší přípravky si užili kluci ročníku 2007. Teď už je čeká přechod do kategorie žáků a my jim přejeme hodně štěstí i v této kategorii. Kluky o rok mladší čeká pokračování ve starší přípravce a my věříme, že budou ozdobou okresní fotbalové soutěže.


9. června – V sobotu 9. června si kluci ze starší přípravky zahráli na dobře zorganizovaném turnaji v Těrlicku. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen náš malý – velký muž Víťa Hruška, do all star turnaje se dostal Míša Pařík. Klucí gratulujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *