Srdcař na pravém místě zaslouženě oceněn – trenér mládeže Albrechtického Baníku Lukáš Hawlasek

Projekt roku, Srdcaře a Osobnost neziskové sféry ocenila Nadace OKD ve středu 8. 11. 2017 v obřadní síni Městského kulturního domu v Karviné. Vítěze vybírala správní rada nadace z nominovaných projektů za uplynulý rok. Oceněn byl i náš skvělý trenér mládeže, srdcař na pravém místě, přiklad pro všechny trenéry jak se má pracovat s mládeží, a to skvělý trenér Lukáš Hawlasek (na fotce úplně vpravo), který toto ocenění zcela úplně zaslouženě po právu obdržel. Velká GRATULACE!

„Za uplynulý rok se uskutečnilo opravdu velké množství kvalitních a potřebných projektů. Také nám přibyli noví Srdcaři a to je pro nás podnět k tomu, abychom pokračovali stále vpřed. Velice si vážíme všech námi podpořených organizací a jsme vděční i za to, že se nám v loňském roce dařilo osobně navštívit většinu z nich. Jejich názory jsou pro nás stěžejní, bez toho abychom nevěděli, jaké jsou jejich potřeby a představy do dalších let. Bez jejich nových podnětů a nápadů, by se nám naše práce dělala daleko hůře. Proto jsme rádi za tak velkou neziskovou rodinu, do které společně díky neziskovkám patříme. Zároveň je nám však jasné, že mnohdy práce v neziskovkách zůstává skryta veřejnosti a proto je pro nás čest ty nejlepší projekty jednou ročně vyzdvihnout a ukázat jim i okolí, jak moc jsme na jejich práci hrdí,“ říká Karolína Preisingerová, ředitelka Nadace OKD.

Nadace OKD si velice váží veškeré podpory svých dárců a touto cestou by chtěla i jim poděkovat za to, že stále může podporovat potřebné organizace v regionu, oceňovat výjimečné projekty a lidi, kteří za těmito projekty stojí. Děkujeme za to, že jsme stále součástí regionu a můžeme zde působit.

„Ve středu 8. listopadu se mi dostalo té cti, zúčastnit se vyhlašování cen nadace OKD, kde jsem byl nominován na srdcaře roku. Je super, že náš projekt Albrechtického fotbalového kempu dosáhl hned při prvním ročníku tak velkého úspěchu a byl tak skvěle ohodnocen. Je to obrovská motivace do dalšího ročníku, který už pomaličku, polehoučku začínáme chystat. Děkuji všem trenérům našeho klubu FK Baník Albrechtice kteří se tohoto kempu zúčastnili a samozřejmě také p. trenéru Zdeňku Grygarovi z Baníku Ostrava, který s námi strávil celý týden v našem areálu,“ řekl oceněný skvělý trenér Lukáš Hawlasek.

Zdroj: nadaceokd.cz

hawlasek-lukas-trener
hawlasek-lukas-trener

One thought on “Srdcař na pravém místě zaslouženě oceněn – trenér mládeže Albrechtického Baníku Lukáš Hawlasek

  1. Lukáši, veliká gratulace Tobě a taky zároveň dík, jak se o ty naše caparty staráš. Klobouk dolů, z Tvého přístupu pak těžíme všichni, dokážeš strhnout i „lenivce“, jako jsem já 🙂
    Martin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *