Mladší přípravka zakončila zimní ligu na krásném třetím místě

V sobotu 25. února se uskutečnilo finále zimní ligy OFS Karviná pro kategorii mladších přípravek ve sportovní hale v Horní Suché. Turnaje se zúčastnilo celkem šest mužstev. Naši kluci se umístili na krásném třetím místě.

Vítězem se díky největšímu počtu vstřelených branek stal tým Bospor Bohumín. Na druhém místě se umístila s nejvíce vyhranými zápasy MFK Karviná a na třetím místě skončili, jak už bylo zmíněno naší chlapci z Baníku. Na závěrečném slavnostním ceremoniálu se ale sešly všechny další týmy, mezi které patřil také Gascontrol Havířov, TJ Petřvald a MSK Orlová.

„Turnaj zimní ligy a hlavně finále byl pro naše fotbalisty obrovskou zkušenosti. Finálová skupina už byla náročnější než předešlá kola a bylo to opravdu znát. O třetí místo bojovali hned tři týmy a rozhodoval poslední zápas ve skupině, který jsme zvládli lépe než soupeř a zvítězili jsme 3:0. Kluci si to opravdu vybojovali sami a hlavně zasloužili. Ve velké konkurenci byli kluci za své výkony oceněny krásným třetím místem, medailemi, a sladkou odměnou, vše si mohli vychutnat při vyhlášení. Všichni hráči se do zápasů opřeli s velkým nasazením. Odměnou jim byla spousta zážitků, radostných chvilek, čas strávený s kamarády a nakonec dopoledne plná sportovních výkonů. Děti si turnaj velmi užili. Všem rodičům děkujeme za podporu v sobotním dopolední. Nakonec bychom poděkovali organizátorům za skvělý turnaj víc takových,“ zhodnotili sobotní finále zimní ligy OFS Karviná trenéři mladší přípravky Baníku.