Oslavy 60. výročí založení klubu se velmi vydařily

Krásné počasí přivítalo o uplynulém víkendu všechny příznivce fotbalu do areálu FK Baník Albrechtice. Místní fotbalový oddíl slavil kulaté 60 výročí založení. Tato významná akce se konala přesně 31. července 2021 v sobotu.

Ta pravá oslava začala úderem šestnácté hodiny. To předseda klubu a starosta obce v jedné osobě Jindřich Feber uvítal na hřišti všechny hosty, hráče, fanoušky a předal významné ocenění bývalému předsedovi a starostovi obce Vladislavu Šipulovi. Pak už mohl být slavnostním výkopem zahájen zápas současného A týmů a týmů složeného z Bývalých hráčů Albrechtic. Toto utkání vyhrálo mužstvo současného A mužstva Baníku výsledkem 3:2, ale o výsledek vůbec nešlo.

Oslavy byly krásné a zde je nutné zdůraznit velkou a obětavou práci všech pořadatelů v čele se starostou obce Jindřichem Febrem a sponzorům této akce, a to hlavně Farmě Stonava v čele s panem Tadeášem Kochem a firmou DK – Plant v čele s panem Danielem Křižánkem. Vždyť celý areál doznal za velké podpory Obce velkých změn, různé opravy a úpravy stály jistě spousty sil. A samotný den byl velmi dobře připraven – pro všechny bylo spousty jídla a pití. Prostě parádní oslava výročí, která se konala hlavně pro všechny Albrechtičáky, a tak to má být. Paráda.