Čtvrtá letní zkouška, duel se Slovanem Ostrava

Čtvrtá zkouška v letní přípravě je před týmem kouče Dušana Kohúta. V sobotu 7. srpna od 10 hodin změří síly s týmem TJ Slovan Ostrava, hrající 1.A třídu skupiny A na vlastním hřišti v areálu FK Baník Albrechtice.

Čtvrtá zkouška v letní přípravě před úvodním utkáním nového soutěžního ročníku doma s Jablunkovem. První kolo ve Starém Městě bylo přeloženo na 28. září, jelikož v době, kdy se mělo odehrát úvodní utkání čeká Baníkovce tradiční Štít Albrechtic, i když díky covid-19 bude opět netradiční.

Albrechtičtí na úvod přípravy ve středu 21. července vyhráli doma s Bystřici 1:0, poté v sobotu prohráli s Horní Suchou na jejím hřišti výsledkem 4:3 a v posledním dosavadním odehraném přípravném utkání porazili v rámci oslav 60. výročí založení klubu výběr Bývalých hráčů Albrechtic výsledkem 3:2. Tentokrát čeká Baníkovce tým z 1.A třídy skupiny A, a to tým – TJ Slovan Ostrava.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – TJ Slovan Ostrava startuje v sobotu 7. srpna od 10:00 hodin ve fotbalovém areálu FK Baník Albrechtice. Přijďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu!