Další informace o rekonstrukci v našem areálu

Jak jsme již zmiňovali, že v době koronaviru v našem již tak pěkném areálu probíhá značná rekonstrukce, jak ve vnitřních prostorech, tak i venkovních. .

Dnes Vám přinášíme foto a informace o postupných krocích, které patří do rekonstrukce, která probíhá a bude nadále probíhat v našem krásném areálu.

1. a 2. foto přináší změnu mezi prvním a druhým hřištěm v našem areálu, kde byl odstraněn nevyhovující plot. O likvidaci pletiva, které bylo v dezolátním stavu se postarali správci Marián a Marek Chmielovi. O likvidaci sloupků a vytažení poté zaměstnanci firmy Farma Stonava.

Na 3., 4. a 5. můžete vidět vnitřní chodbu v prostorech šaten. Zde bylo po celé chodbě odstraněno staré obložení, poté proběhlo zasadrování menších dírek a vymalování celé chodby, o co se zasloužila opět dvojice našich správců Marián a Marek Chmielovi. Větší díry a nesrovnalosti spravily zedníci firmy Farmy Stonava.

Na 6. fotce můžete vidět odstranění rezavého, nevyhovujícího, zábradlí. O většinu odřezání zábradlí se postarala dvojice našich správců Marián a Marek Chmielovi a poté David Ciesla. Vytažení sloupků a zbytek odřezání zábradlí provedli zaměstnanci firmy Farma Stonava.

Na 7. fotce je změna ukotvení reklamních banneru, které musely pryč ze starého zábradlí. Většina reklamních banneru byla přidělaná na tribunu a zbytek za branku. Provedeno opět naši dvojici našich správců Marián a Marek Chmielovi.

Na 8. fotce je znázorněna nástěnka v klubovně FK, kdy za staré tiskopisy byla vytvořená nová nástěnka směřující se k blížícímu výročí 60 let založení klubu. Dále byl proveden úklid celé klubovny. O to vše se postaral Marek Chmiel.

Na 9. fotce můžete vidět nově vytvořen stojan na světelnou tabuli, který byl vytvořen ze starých trubek zábradlí. O tento velmi dobrý návrh se zasloužil David Ciesla, který měl k ruce Marka Chmiela. Poděkování patří samozřejmě i SDH Albrechtice a hlavně Jiřímu Slámovi staršímu, který celou konstrukcí svařil dohromady. O zbytek se již postarala zmíněná dvojice. Pěkná práce. Tabule se tak již může teď používat na obě naše krásné travnatá hřiště.

Na 10. fotce můžete vidět i rekonstrukci kanálu, který slouží k zavlažování obou hřišť. O opravu a výměnu nového poklop se postarala firma Farma Stonava.

Na 11., 12. a 13. fotce přinášíme ještě jednou rekonstrukci sociálního zázemí – sprchy pro mládežnické týmy a hostující týmy. Na této rekonstrukci má podíl hlavně člen výboru David Pikoň, který se postaral hlavně o návrh. Správci Marián a Marek Chmielovi, kteří odstranili nevyhovující příčky a kahle. A poděkování patří samozřejmě firmě a jejich zaměstnáncům, která tuto rekonstrukci prováděla.

Na 14., 15. a 16. fotce můžete vidět již zmíněnou rekonstrukci starého a nevyhovující bufetu, kde vzniklo prozatímní pěkně posezení a vše je připraveno na budoucí vybudování nové pergoly. O vyklízení, demolici starého bufetu, zrušení dvou garáží a vybudování štěrku k posezení se postarala firma Farma Stonava.

Na 17. a 18. fotce ať to máme komplet můžete vidět i rekonstrukci, která proběhla v minulé roce. O tuto rekonstrukci se podílel opět člen výboru David Pikoň, který se postaral hlavně o návrh. A poděkování patří samozřejmě firmě a jejich zaměstnáncům, která tuto rekonstrukci prováděla.

V dalších dnech Vám přineseme opět informace o rekonstrukci v našem areálu, která probíhá a bude probíhat opět i s fotodokumentaci. Samozřejmě, že poté i pro Vás připravíme všechny fotky od začátku rekonstrukce až po dokončení.

Velké poděkování k celé rekonstrukcí patří hlavně Obci Albrechtice v čele se starostu Ing. Jindřichem Febrem, všem firmám a hlavně firmě Farma Stonava v čele majitele Tadeáše Kocha, které se podílejí na rekonstrukci a vylepšení už tak pěkného areálu a samozřejmě také správcům hřišť a brigádníkům, kteří pomáhají s těmito změnami. VELKÉ DÍKY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *