V neděli s týmem Dětmarovic v rámci okresního poháru

Trenér Milan Procházka se svým týmem se pilně připravuje na start odvetné jarní části 1.A třídy skupiny B a v neděli je čeká další utkání v zimní přípravě, a to v pořadí již šesté. V neděli 10. března se představí Baník na domácí přírodní trávě, v rámci okresního poháru OFS Karviná, kde od 15 hodin vyzve první tým okresního přeboru Karviná – SK Dětmarovic. I když utkání je bráno spíše jako přípravné, tak motivace je taková, že vítěz tohoto střetnutí si opět zahraje finále, jako minulý rok na Městském stadioně v Karviné.

Albrechtičtí mají za sebou pět přípravných duelů. V neděli 10. března čeká Baníkovce šestý přípravný duel v zimní přípravě. I když je to pohárové utkání, tak stále jde o přípravu na jarní část. Albrechtičtí se na úvod přípravy v sobotu 27. ledna na umělé trávě v Orlové střetli s týmem hrající Krajský přebor – TJ Dolní Datyně. V prvním utkání v přípravě prohrál náš Baník výsledkem 1:5. Ve druhém utkání v rámci zimní přípravy 3. února čekal Baník soupeř z kategorie nejtěžších, a to třetí tým Moravskoslezského krajského přeboru, a to domácí pořadatel zimního turnaje – FK Slavia Orlová, se kterým Baníkovci prohráli výsledkem 0:5. Ve třetím utkání v sobotu 10. února se utkal Baník s týmem FK Darkovičky, hrající 1.A třídu skupiny A. V tomto souboji dvou mužstev 1.A třídy zvítězil Baník výsledkem 5:4. O víkendu 17. února z důvodu nemoci měli Baníkovci zápas s dorostem 1.FC Poruba odložený, a jelikož se nedokázal najít náhradní termín, tak byl kontumován ve prospěch dorostenců Poruby výsledkem 0:3. Ve čtvrtém a zároveň posledním v zimní turnaji v Orlové se utkal Baník proti polskému LKS Victoria Haźlach, se kterým prohrál výsledkem 2.4. V pátém a posledním dosavadním odehraném přípravném utkání se Baník utkal se soupeřem ve své soutěží TS Lokomotiva Petrovice, kdy na umělé trávě se radoval z vítězství 3:2.

Pohárové utkání bráno, jako přípravné utkání v rámci zimní přípravy FK Baník Albrechtice – SK Dětmarovice startuje v neděli 10. března od 15:00 hodin na druhé přírodní trávě v našem krásném areálu. Utkání bylo v plánu odehrát na umělé trávě v Horní Suché, ale předseda Martin Pasz z Dětmarovic nesouhlasil. Přijďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!