I ve druhém utkání v přípravě pětigólová porážka

V sobotu sehrál A tým Baníku druhé utkání v novém roce v rámci zimní přípravy na zimní turnaji O pohár Starostky Města Orlové. Druhým soupeřem Baníku byl tým hrající Krajský přebor, a to domácí mužstvo FK Slavia Orlová. Náš tým v tomto utkání svému soupeři podlehl výsledkem 0:5, když poločasový stav byl 0:1. Je třeba dodat, že výsledek neodpovídá průběhu hry, ale v této fázi však nejde ani tak o výsledek, ale o zkoušení nových věcí, aby se Baníkovci, co nejvíce sehráli. Orlové děkujeme za vzájemném střetnutí a přejeme mu úspěšný vstup do jarní části soutěže.

FK Slavia Orlová – FK Baník Albrechtice 5:0 (1:0)

Komentář asistenta trenéra Roberta Taussiga: „V sobotním utkání s mužstvem Orlové, účastníkem krajského přeboru jsme vysoko prohráli jen díky naším chybám a prohraných soubojům. Soupeř byl důrazný, rychlý a hrál kombinační fotbal. Své šance využíval. Narozdíl od nás. Dopustili jsme se množství chyb a chyběl nám důraz v osobních soubojích. Moc se nám nedařila přechodová část. Orlová vyhrála zaslouženě.“

Další utkání v rámci zimní přípravy a zimního turnaje v Orlové sehrají Baníkovci v sobotu 10. února, kdy se od 9 hodin střetnou s týmem FK Darkovičky (1.A třída skupiny A).