A mužstvo Baníku zahájilo zimní přípravu

Šestitýdenní volno je minulostí, hráči A mužstva Baníku Albrechtice museli v novém roce zpět do práce. V pondělí 8. ledna se fotbalisté albrechtického áčka sešli, aby zahájili přípravu na jarní část sezony. První tréninkový den svěřence hlavního trenéra Milana Procházky přivítalo velmi mrazivém počasí.

A tým Baníku se sešel na prvním tréninku v novém roce v hojném počtu. Scházeli pouze hráči, kteří bojují s nějakým zraněním, a nebo si plní pracovní povinnosti. Jako první z hráčů dorazil brankář Břetislav Gradek, ostatní hráči se trousili postupně. Následovalo pozdravení s realizačním týmem plus seznámení s plánem zimní přípravy a krátce po páté hodině vyběhl celý tým k prvnímu tréninku na umělce našeho krásného areálu. Po rozcvičení a rozběhání následoval hra. Tým se kromě pondělí bude scházet rovněž každou středu a čtvrtek.

Přípravné zápasy přijdou na řadu na konci ledna. Na úvod čeká Albrechtické hráče měření sil s týmem TJ Havířov – Dolní Datyně, hrající Krajský přebor v rámci zimního turnaje v Orlové, kde svěřence trenéra Milana Procházky čeká celkem i s úvodním utkáním pět soupeřů. Týden před začátkem jara čeká Baníkovce generálka proti tradičnímu soupeři v zimní přípravě – FK Slovan Záblatí, hrající 1.B třídu skupiny B. Poté již o víkendu 23. – 24. března čeká albrechtické hráče první jarní úvodní mistrovské utkání.