V neděli s Petrovickým Interem v rámci okresního poháru

Svěřenci Roberta Taussiga se pilně připravují na start odvetné jarní části 1.A třídy skupiny B a v neděli je čeká další utkání v zimní přípravě, a to v pořadí již páté. V neděli 12. března se představí Baník na umělé trávě v Orlové v rámci okresního poháru OFS Karviná, kde od 14 hodin vyzve tým hrající 1.B třídu skupiny C – TJ Internacionál Petrovice.

Albrechtičtí mají za sebou čtyři přípravné duely s bilancí jedné výhry, dvou remíz a jedné porážky. Albrechtičtí na úvod přípravy 4. února na umělé trávě ve Vratimově porazili domácí tým hrající Krajský přebor výsledkem 2:7. Poté v sobotu 11. února na umělé trávě Městského stadionu v Karviné remizovali nerozhodně 1:1 s osmnáctkou MFK Karviná. Ve třetím přípravném utkání Baník na umělé trávě v Horní Suché remizoval nerozhodně 6:6 s týmem hrající 1.B třídu skupiny B, a to FK Slovan Záblatí. V posledním dosavadním odehraném přípravném utkání v sobotu 4. března přišla s týmem TJ Havířov – Dolní Datyně, hrající Krajský přebor první porážka, a to výsledkem 3:2.

Pro Baník, jak již bylo zmíněno to bude páté utkání v rámci zimní přípravy. Naposledy se oba týmy střetli 15. září 2021 v rámci prvního kola okresního poháru OFS Karviná, kdy vzájemný duel v Petrovicích skončil vítězstvím ve prospěch našeho mužstva výsledkem 2:3.

Pohárové utkání bráno, jako přípravné utkání v rámci zimní přípravy TJ Internacionál Petrovice – FK Baník Albrechtice startuje v neděli 12. března od 14:00 hodin na umělé trávě v Orlové. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!