Divoká přestřelka a remíza, Slovan Záblatí – Baník Albrechtice 6:6

Ve třetím přípravném utkání v rámci zimní přípravy se naši hráči představili na umělé trávě v Horní Suché, kde jim byl za soupeře tým FK Slovan Záblatí. Ve třetím střetnutí zimní přípravy se zrodil v Horní Suché divoký nerozhodný výsledek 6:6, když poločasový stav byl ve prospěch soupeře výsledkem 2:3.

FK Slovan Záblatí – FK Baník Albrechtice 6:6 (3:2)

Branky Baníku: Chumchal Antonín 3, Cileček David, Hruška Daniel, Hovůrka Jan

Komentář trenéra: „Soupeř z nižší třídy hrál s námi vyrovnaný zápas. Co víc si přát než vést 2:0 v 15. minutě. Jenže pak nastalo uspokojení, neproměnili jsme další šance. Přestali jsme běhat, kombinovat a soupeř vycítil šanci, a během chvíle otočil výsledek na 2:3 po našich individuálních chybách. Pak už se hrál hurá fotbal se šancemi na obou stranách. Zamrzí vedení 6:5 krátce před koncem, ale opět po hloupé chybě dostáváme gól. Výsledek 6:6 je spravedlivý. Pro diváky úžasné, pro trenéry katastrofa. Produktivita skvělá, bránění katastrofální. Čeká nás ještě hodně práce.“

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci až v sobotu 4. března 2023 tentokrát na umělé trávě v areálu Městského fotbalového stadionu Havířov v Prostřední Suché, a to s týmem TJ Havířov – Dolní Datyně. Utkání má výkop v 10 hodin.