Zimní příprava pokračuje: V sobotu proti Záblatí

Zimní příprava Baníku pokračuje. V sobotu 18. února čeká na svěřence Roberta Taussiga další zápas – v pořadí již třetí. V sobotu dopoledne se na umělé trávě v Horní Suché střetnou s týmem hrající 1.B třídu skupiny B – FK Slovan Záblatí. Utkání má výkop ve 12 hodin.

Albrechtičtí mají za sebou dva přípravné duely s bilancí – jedna výhra a jedna remíza. V prvním utkání se Albrechtičtí na úvod přípravy v sobotu 4. února na umělé trávě ve Vratimově střetli s domácím týmem. A v prvním utkání v přípravě zvítězil náš Baník výsledkem 2:7. Ve druhém utkání se Baník střetl s mladíky t MFK Karviná U18. V Karviné se zrodila remíza 1:1.

Ale zpět k sobotě. Oba týmy se naposledy ve vzájemném utkání střetli v rámci zimní přípravy 22. února 2020, kdy na umělé trávě v Horní Suché zvítězil Baník zaslouženým výsledkem 8:1. Za Baník se v tomto přípravném utkání prosadil třikrát Erik Szmek, dvakrát Michal Kvapil a jednou Petr Kubiena, Jan Kociolek a Antonín Chumchal.

Co se týče umístění v aktuálně probíhající sezoně, tak Baníkovci po podzimní části 1. A třídy skupiny B okupují desátou příčku se ziskem sedmnácti bodů. Soupeř FK Slovan Záblatí je po podzimní části 1. B třídy skupiny B na čtvrté příčce se ziskem šestadvaceti bodů.

Přípravné utkání FK Slovan Záblatí – FK Baník Albrechtice startuje v sobotu 18. února od 12:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!