Mladší žáci mají za sebou soustředění

V termínu 9. – 12. února proběhlo soustředění kategorie mladších žáků. Opět již tradičním místě v penzionu Zátiší v Komorní Lhotce.

Dle slov trenérů, kluci absolvovali čtyři 90 minutové tréninkové jednotky v hale, ve kterých se kromě pilování technických dovedností zaměřili trochu více i na soubojovou sílu. Na poslední trénink se povedlo složit i tým rodičů, což přineslo nový náboj a přidalo prestiž závěrečnému fotbalovému turnaji. Kromě fotbalových tréninku naši mladší žáci svůj volný čas vyplnili dalšími aktivitami jako bowling, ping-pong, vědomostní kvíz, turistika.

Za trenérský tým mladších žáků považujeme soustředění za velmi povedené. Poděkování patří firmě DRIBO za sponzorský příspěvek na soustředění, penzionu Zátiší za kvalitní zázemí a taky rodičům, kteří svým aktivním přístupem přispěli k povedené organizaci celé akce.

,,Tento rok se nám bohužel nepodařilo sehnat soupeře do haly a tak jsme si závěrečný trénink zpestřili miniturnajem s rodiči. Tým rodičů samozřejmě potvrdil roli favorita a zvítězil o parník,“ doplnil trenér Adam Valošek. ,,Soustředění jsme uzavřeli závěrečným výletem v přírodě. Byly to vydařené 4 dny a snad se všem pobyt líbil,“ uzavřel krátké hodnocení soustředění trenér Adam Valošek.

Tento týden má na programu soustředění týmy starší přípravky, mladší přípravky a předpřípravky. Doufáme, že si ho užijí stejně, jako mladší žáci.