Ostatní mládežnická mužstva Baníku zahájila také již zimní přípravu

Vánoční svátky nám už skončily, Silvestra už jsme taky oslavili, a tak je nejvyšší čas se opět začít věnovat fotbalu. Všechny naše mládežnická mužstva již zahájila zimní přípravu. O dorosteneckém týmů jsme informovali, a teď přišly na řadu ostatní mládežnické týmy Baníku.

V pondělí a v úterý po pátečním zahájení přípravy dorostenců již zahájila zimní přípravu ostatní všechna naše mládežnická družstva. V pondělí 9. ledna na domácí umělé trávě startovala zimní příprava starších žáků a starší přípravky. Starší přípravku po svém zahájení čekalo hned v úterý přípravné utkání na hřišti Ostravské Hlubiny.

Pár slov řekl k zahájení zimní přípravy starších žáků trenér a šéftrenér v jedné osobě Lukáš Hawlasek. „V pondělí 9.1. zahájili zimní přípravu starší žáci. Prvního tréninku se zúčastnilo 16 kluků. Trénovat budeme v našem areálu na umělé trávě a výjimečně ve Stonavské sportovní hale. Čeká nás řada přátelských utkání a další pokračování zimní halové ligy.“

V úterý 10. ledna se v tělocvičně ZŠ Albrechtice sešli na prvním tréninku v novém roce ti nejmenší, a to předpřípravka a školička. Ve sportovní hale ve Stonavě zase zahájilo zimní přípravu družstvo mladší přípravky, které se hned na startu zimní přípravy utkalo ve sportovní hale v přípravném utkání s Horní Suchou.

Více o dalších tréninkových jednotek a dalšího programu (turnaje a soustředění) všech našich mládežnických družstev v zimní přípravě najdete na těchto oficiálních internetových stránkách klubu v menu v sekci Mládež v každé kategorií pod sekci Informace pro rodiče (např.: menu Mládež – Starší žáci – Informace pro rodiče). Samozřejmě o všem ohledně naši mládeže Vás budeme postupně informovat i v článcích.