V sobotu proti devatenáctce FK Fotbal Třinec

Další přípravný duel v zimní přípravě absolvuje výběr kouče Dušana Kohúta. Na umělé trávě v Třinci – Tyršová v sobotu 26. února se Baník střetne proti devatenáctce domácího FK Fotbal Třinec. Pátý přípravný zápas má výkop ve 12 hodin.

Další zkouška v zimní přípravě před úvodním jarním utkáním nového soutěžního ročníku proti Dobraticím čeká na Baníkovce. Baníkovci v dosavadním posledním odehraném přípravném utkání v sobotu na umělé trávě v Horní Suché vyhráli výsledkem 5:1 proti domácí Horní Suché a v sobotu je čeká pátý přípravný duel s devatenáctkou FK Fotbal Třinec.

Baníkovci v rámci zimní přípravy sehráli prozatím čtyři utkání. Na úvod vyhráli s Gascontrolem Havířov (14:0). Následovaly další výhry, a to nejdříve s týmem Čeladné (5:0), s Petřvaldem u Karviné (8:2) a s Horní Suchou (5:1). Tentokrát čeká Baníkovce další těžký soupeř v přípravě, a to devatenáctka – FK Fotbal Třinec.

Páté přípravné utkání FK Fotbal Třinec U19 – FK Baník Albrechtice startuje v sobotu 26. února od 12:00 hodin na umělé trávě Tyršová v Třinci. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!