Na úvod přípravy vysoké vítězství, Gascontrol Havířov – Baník Albrechtice 0:14

Baník v sobotu 29. ledna odehrál první přípravné utkání v rámci zimní přípravy, kdy se na umělé trávě v Horní Suché střetl s týmem hrající Okresní přebor, a to FK Gascontrol Havířov. V úvodním utkání v zimní přípravě si Baník připsal vysokou a zaslouženou výhru výsledkem 0:14, když poločasový stav byl 0:6. Za Baník se tomto přípravném utkání prosadil šestkrát Antonín Chumchal, třikrát dvojice Petr Kubiena, Tomáš Izaiáš a jednou dvojice David Ledvina a Lukáš Golasowski.

FK Gascontrol Havířov – FK Baník Albrechtice 0:14 (0:6)

V prvním přípravném utkání naše A mužstvo na umělé trávě v Horní Suché porazilo tým z Okresního přeboru FK Gascontrol Havířov vysokým výsledkem 14:0. Rozdíl dvou soutěži byl znatelný. Je třeba dodat, ale že nešlo až tak o výsledek utkání, ale že jsi oba týmy po dlouhé době zahráli v zapásovém rytmu. Nutno i ještě dodat, že se hrálo na velmi těžkém terénu, kdy většina umělé trávy byla velmi zmrzlá a na některých místech byla hrací plocha nezpůsobila ke hře.

Branky Baníku: Chumchal Antonín 6, Kubiena Petr 3, Izaiáš Tomáš 3, Ledvina David, Golasowski Lukáš

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v neděli 6. února 2022 tentokrát na umělé trávě ve Vratimově, a to s týmem SK Beskyd Čeladná – hrající Krajský přebor. Utkání má výkop v 15 hodin.