První soupeřem v přípravě Gascontrol Havířov

Zimní příprava je v plném proudu. Po úvodním tréninku 17. ledna čeká Baníkovce první přípravné utkání. Na umělé trávě v Horní Suché se svěřenci Dušana Kohúta střetnou v sobotu 29. ledna dopoledne s týmem hrající Okresní přebor, a to FK Gascontrol Havířov. Výkop je naplánován na 10:00 hodin.

Baníkovci po podzimní části 1. A třídy skupiny B pod vedením trenéra Dušana Kohúta okupují čtvrtou příčku se ziskem čtyřiadvaceti bodů. Soupeř FK Gascontrol Havířov v Okresní přeboru OFS Karvina po podzimní části je na deváté příčce se ziskem dvanácti bodů.

Jak pro Baník, tak i pro Gascontrol Havířov to bude první přípravný duel v zimní přípravě. Naposledy se oba týmy střetli 17. února 2019, kdy vzájemný duel skončil jasným vítězstvím Baníku výsledkem 14:0. Za Baník se tehdy prosadil třikrát dvojice Marcin Žyla, Petr Kubiena, dvakrát dvojice Bruno Antonín, Jan Kociolek a jednou se prosadila čtveřice Michal Kvapil, David Dorozlo, Tomáš Izaiáš a Rostislav Hogh.

Přípravné utkání FK Gascontrol Havířov – FK Baník Albrechtice startuje v sobotu 29. ledna od 10:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!