48. ročník Štítu Albrechtic se uskuteční 14. srpna

V České republice dochází k určitému rozvolňování po dlouhé uzávěře způsobené virem COVID-19. Tím pádem se mohlo začít znovu plánovat. Ve čtvrtek 20. května tedy zavítal do Albrechtic u Českého Těšína starosta Lesních Albrechtic, resp. Březové Pavel Schneider na setkání s předsedou Stálého výboru Štítu MUDr. Stanislava Kowalského, aby stanovili termín 48. ročníku Štítu Albrechtic.

Termín 48. ročníku Štítu Albrechtic se stanovil na 13. – 14. srpna 2021 v Lesních Albrechticích. V pátek, 13. srpna by se uskutečnilo volební jednání Stálého výboru Štítu od 17 hodin v kulturním domě v Lesních Albrechticích. Pak bude následovat setkání se starosty. Dopolední program pro starosty a členy stálého výboru je zrušeno.  

V sobotu, 14. srpna by proběhl samotný Štít na hřišti v Březové, střelby myslivců proběhnou na střelnici v Jančí, soutěž hasičů v areálu v Březové. Stravování bude zajištěno v jídelně ZŠ a MŠ v Březové. Ubytování mužstev by bylo na internátu v Šenově u Nového Jičína.

Večerní zábava se uskuteční rovněž  v areálu hřiště v Březové, kde budou stánky s jídlem a pitím, tak jak to ze Štítů známe.

Doufejme, že se všechno v pořádku uskuteční. V termínu Štítu bude již probíhat podzimní část nového ročníku fotbalové soutěže, s přeložením utkání na začátku sezóny by neměl být problém.