Albrechtický podzim v 1.A třídě pohledem týmových statistik

Jak si vedl A tým Baníku v předčasně ukončené podzimní části 2020/2021 1.A třídy skupiny B z pohledu týmových statistik? Podzimní část fotbalových soutěží MSKFS je tedy už definitivně ukončena. Nastal proto ideální čas podívat se trochu podrobněji také na statistickou část 1.A třídy skupiny B. Nejprve přinášíme týmové statistiky, pak se ve druhém pokračování zaměříme také na hráče trenéra Dušana Kohuta.

Bronzová příčka v tabulce

Baník v neúplné tabulce po devíti odehraných kolech přezimuje na třetí příčce s bilancí šesti výher, dvou remíz, jen s jednou porážkou a pouhou čtyřbodovou ztrátou na vedoucí Orlovou a dvoubodovou ztrátou na druhý Vratimov. Ve srovnání s minulou sezónu, kdy měli albrechtičtí fotbalisté po devíti odehraných kolech na kontě o tři body méně, jde o zlepšení. 

Z venku plusové body, domácí pevnost jednou dobyta

Baníkovcům se dařilo na hřištích soupeřů, kde získali 11 bodů z 15 možných a ani jednou neprohráli. Doma naopak pořekadlo „Můj dům – můj hrad“ platilo ve třech utkáních a jen jednou neplatilo, a to s Orlovou. Takže domácí bilance je tři vítězství a jedná porážka s celkovým počtem devíti bodů s kladným skóre 13:5. 

Defenzívní činnost mužstva mezi nejlepšími

V ofenzivních číslech Baník s sedmadvaceti vstřelenými brankami je na páté příčce, tak v defenzivních číslech (8 inkasovaných branek) je Baník mezi nejlepšími s Orlovou, která inkasovala také osmkrát. Gólově nejlepší zápas odehrál Baník v 6. kole na hřišti Smilovic (6:0), naopak nejvíce branek inkasoval Baník jen třikrát po sobě vždy dvě branky, a to v Libhošti (2:2), doma s Dobrou (6:2) a s Orlovou (1:2). S podzimem se tak Baník rozloučil s velmi kladnou bilancí 27:8. 

Žlutilo se bez červeně

Jen 14 žlutých karet rozdali rozhodčí našim fotbalistům během podzimu. V tomto směru jsou Baníkovci pasování mezi nejslušnější týmy soutěže. Jen dva týmy před Baníkem obdržely méně žlutých karet, a to Dolní Lutyně (11) a Hnojník (11). Co se týče červených karet, tak v evidenci deseti vyloučených borců se jméno žádného hráče Baníku neobjevilo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *