I ve druhém utkání v přípravě vítězství, FK Staříč – Baník Albrechtice 2:7

Ve středu 15. července sehrálo A mužstvo Baníku druhé přípravné utkání před novou sezónou, kdy se v rámci letní přípravy střetlo s týmem FK Staříč, hrající 1. B třídu skupiny C na jeho hřišti. První poločas přinesl celkem čtyři branky, kdy domácí jednu a Baník se prosadil třikrát. Ve druhém poločase byl výsledek 1:4 pro Baník. Baník ve druhém přípravném utkání dominoval a zaslouženě si připsal vítězství výsledkem 2:7.

FK Staříč – FK Baník Albrechtice 2:7 (1:3)

Druhé přípravné utkání před novým soutěžním ročníkem sehráli Baníkovci proti soupeři – FK Staříč. Baník se v prvním poločase dostal do vedení díky proměněné penaltě Antonína Chumchala ve 12. minutě. Domácí však z ojedinělé akce ve 21. minutě srovnali na 1:1. Baník se, ale ještě před koncem prvního poločasu prosadil dvakrát. Nejdříve ve 41. minutě Honza Kociolek a poté ve 43. minutě Petr Kubiena, a to ještě Baník několik možnosti neproměnil. První poločas tak skončil výsledkem 1:3 pro Baníkovce. Ve druhém poločase, a to hned ze startu Baník vstřelil dvě branky – ve 48. a ve 49. minutě a navýšil své vedení již na 1:5, čímž rozhodl definitivně o osudu utkání. V 58. minutě vstřelil Baník šestou branku v utkání a v 70. minutě sedmou. Domácí dokázali povedenou akci jen upravit skóre na konečných 2:7 pro Baník.

Branky Baníku: Chumchal Antonín 4, Kubiena Petr 2, Kociolek Jan

Další přípravný zápas čeká na fotbalisty Baníku v sobotu 25. července, kdy se na domácím hřišti utkají od 10.00 hodin s týmem FK Stará Bělá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *