Na úvod přípravy vítězství, Finstal Lučina – Baník Albrechtice 3:5

V sobotu sehrálo A mužstvo Baníku první utkání před novou sezónou, kdy se v rámci letní přípravy představilo na hřišti Finstal Lučina. První poločas přinesl tři branky, kdy Baník vedl 1:2. Ve druhém poločase se zrodil výsledek 2:3 pro Baník. Baník tak v úvodním utkání v letní přípravě zvítězil výsledkem 3:5.

Finstal Lučina – FK Baník Albrechtice 3:5 (1:2)

V úvodním přípravném utkání v letní přípravě Baník dostal na hřišti Lučiny do dvoubrankového vedení Honza Kociolek. Domácí dokázali ještě těsně před koncem prvního poločasu snížit na 1:2. Do druhého poločasu vstoupil lepé domácí tým, když hned ze startu vyrovnal. Baník však hned odpověděl třetí brankou, kterou vstřelil opět Honza Kociolek a poslal Baník do vedení 2:3. Domácí dokázali opět střelou na vzdálenější tyč srovnat. Baník si, ale vzal vedení zpět přesnou trefou Antonína Chumchala po pěkné kombinační akci. Domácí na čtvrtou branku Baníku již odpověď nenašli, jelikož na konečných 3:5 upravil čtvrtou brankou v utkání Honza Kociolek. Baník tak v úvodním utkání letní přípravy zvítězil 3:5.

Branky Baníku: Kociolek Jan 4, Chumchal Antonín

Další přípravný zápas čeká na fotbalisty Baníku již ve středu 15. července, kdy se představí od 18.00 hodin na hřišti Staříče, kde vyzve domácí tým FK Staříč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *