Aktuální informace z fotbalového areálu Albrechtic

Albrechtická fotbalová hřiště jsou po zimě v perfektním stavu. Hlavní i tréninková plocha jsou v areálu FK Baník Albrechtice připraveny perfektně. Na obou hřištích už proběhlo klasické stříhaní s vertikulací a vyčesání, již bylo provedeno i provzdušnění, pískování, dosetí trávy a samozřejmě kropení automatickéhi zavlažování na obou hřišť. V jarní části se ovšem mistrovských zápasů ani jedno z hřišť bohužel nedočká díky momentální nelehké situaci Koronaviru, kdy kvůli této celosvětové epidemii musela FAČR zrušit jarní část. 

Tato nečekaná přestávka je využíta k tomu, že fotbalový areál Albrechtic projde a již prochází značnou rekonstrukci, jak v útrobách hlavní budovy, tak i v prostorech venkovních v areálu. Cílem je mimo jiné odstranit staré nevyužívané objekty, které hyzdí jinak už tak pěkný areál. Vše se realizuje s perspektivou organizování tradičního Štítu Albrechtic, který měl proběhnout v naší obci v červnu příštího roku, ale pravděpodobně bude posunut o jeden rok právě kvůli koronaviru. Budeme Vám přinášet průběh veškerých změn v areálu i s fotodokumentaci. 

Velké poděkování patří hlavně Obci Albrechtice a všem firmám, které se podílejí na rekonstrukci a vylepšení už tak pěkného areálu. VELKÉ DÍKY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *