Baník na závěr přípravy vyzve Ostravu – Jih

Zimní příprava Baníku pomalu končí. Svěřenci Radka Nešpora se připravují na start odvetné jarní části 1.A třídy skupiny B a v sobotu je čeká v pořadí již šesté přípravné utkání v zimní přípravě a pravděpodobně i poslední přípravný duel. V sobotu 7. března se představí Baník opět na umělé trávě v Horní Suché, kde od 12 hodin vyzve tým hrající 1. B třídu skupiny B, a to – FC Ostrava-Jih. Výkop utkání je ve 12 hodin.

Albrechtičtí mají za sebou již pět přípravných duelu s bilancí tři výher a dvou porážek. Albrechtičtí na úvod přípravy v sobotu 1. února na umělé trávě v Horní Suché prohráli s týmem hrající Krajský přebor, a to TJ Lokomotiva Petrovice výsledkem 2:4. Poté v sobotu 8. února porazili Baníkovci také na umělé trávě v Horní Suché tým Věřňovic výsledkem 5:3, poté vyprovodili domácí Horní Suchou výsledkem 8:0.

Následně Baník porazil tým Záblatí výsledkem 8:1 a v posledním dosavadním odehraném utkání v zimní přípravě Baník v Třinci na umělé trávě prohrál s rezervním divizním týmem Třince výsledkem 0:3. V sobotu Baník čeká soupeř z 1.B třídy skupiny B – FC Ostrava-Jih. Pro oba týmy půjde o první vzájemný duel.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – FC Ostrava-Jih startuje v sobotu 7. března od 12:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *