Baník nestačil na rezervu Třince, Fotbal Třinec B – Baník Albrechtice 3:0

Baník v neděli 1. března odehrál další přípravné utkání v rámci zimní přípravy, a to v pořadí již páté. Baník se tentokrát představil na umělé trávě Tyršová v Třinci, kde se střetl s béčkem FK Fotbal Třinec, hrající Divizi skupiny F. A v tomto pátém přípravném utkání v zimní přípravě si Baník připsal druhou porážku v přípravě výsledkem 3:0, když poločasový stav byl 2:0.

FK Fotbal Třinec „B“ – FK Baník Albrechtice 3:0 (2:0)

V neděli A mužstvo Baníku sehrálo páté přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Na umělé trávě v Třinci svěřenci trenéra Baníku Radka Nešpora prohráli s béčkem FK Fotbal Třinec, hrající Divizi skupiny F výsledkem 3:0, když poločasový stav byl 2:0. Domácí se dostali do vedení kvůli nedorozumění obránce a brankáře. Na 2:0 poté domácí tým zvýšil díky pokutovému kopu. Třetí gól vstřelil domácí tým v polovině druhého poločasu. Baník měl nějaké šance, ale ty zůstaly nevyužité a své další šance nevyužil ani domácí tým, takže toto vzájemné střetnutí skončilo vítězstvím domácích 3:0.

Branky: Szotkowski Filip 2, Chloň Petr z pok. kopu

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v sobotu 7. března 2020 na umělé trávě v Horní Suché, a to s týmem FC Ostrava-Jih – hrající 1.B třídu skupiny B. Utkání má výkop ve 12 hodin.

Pár fotek z tohoto přípravného utkání na webových stránkách FK Fotbal Třinec – ZDE

Zdroj: Foto www.fotbaltrinec.cz

One thought on “Baník nestačil na rezervu Třince, Fotbal Třinec B – Baník Albrechtice 3:0

  1. where to buy cialis Consequently, at present, the AOP is generalized to impacts on all ER subtypes, even though it remains possible that impacts on a particular sub type may drive the adverse response

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *