Záblatí obdrželo osmičku, Baník Albrechtice – Slovan Záblatí 8:1

Baník v sobotu 22. února odehrál další přípravné utkání v rámci zimní přípravy, a to v pořadí již čtvrté. Baník se opět představil na umělé trávě v Horní Suché, kde se tentokrát střetl s týmem FK Slovan Záblatí, hrající 1.B třídu skupiny C. A v tomto čtvrtém přípravném utkání v zimní přípravě si Baník připsal vysokou a zaslouženou výhru výsledkem 8:1, když poločasový stav byl 3:1. Za Baník se tomto přípravném utkání prosadil třikrát Erik Szmek, dvakrát Michal Kvapil a jednou Petr Kubiena, Jan Kociolek a Antonín Chumchal.

FK Baník Albrechtice – FK Slovan Záblatí 8:1 (3:1)

V sobotu A mužstvo Baníku sehrálo čtvrté přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Na umělé trávě v Horní Suché svěřenci trenéra Baníku Radka Nešpora porazili tým FK Slovan Záblatí, hrající 1.B třídu skupiny C vysokým a zaslouženým výsledkem 8:1, když poločasový stav byl 3:1. Záblatí se dostalo v 6. minutě do vedení, ale poté již dominoval jen Baník a vstřelil po zbytek utkání Záblatí celkem osm branek.

Branky Baníku: Szmek Erik 3, Kvapil Michal 2, Kubiena Petr, Kociolek Jan, Chumchal Antonín

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v neděli 1. března 2020 na umělé trávě Tyršová v Třinci, a to s týmem FK Fotbal Třinec „B“ – hrající Divizi skupiny F. Utkání má výkop v 11 hodin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *