V sobotu na Albrechtice čeká FK Slovan Záblatí

Zimní příprava Baníku je v plném proudu. Svěřenci Radka Nešpora se připravují na start odvetné jarní části 1.A třídy skupiny B a v sobotu je čeká v pořadí již čtvrté přípravné utkání v zimní přípravě. V sobotu 22. února se představí Baník opět na umělé trávě v Horní Suché, kde od 10 hodin vyzve tým hrající 1. B třídu skupiny C, a to – FK Slovan Záblatí. Výkop utkání je v 10 hodin.

Albrechtičtí mají za sebou již tři přípravné duely s bilancí dvou výher a jedné porážky. Albrechtičtí na úvod přípravy v sobotu 1. února na umělé trávě v Horní Suché prohráli s týmem hrající Krajský přebor, a to TJ Lokomotiva Petrovice výsledkem 2:4. Poté v sobotu 8. února porazili Baníkovci také na umělé trávě v Horní Suché tým Věřňovic výsledkem 5:3 a v posledním dosavadním odehraném utkání v zimní přípravě Baník opět v Horní Suché porazil domácí tým vysokým výsledkem 8:0. V sobotu Baník čeká další soupeř z 1.B třídy skupiny C – FK Slovan Záblatí.

Pro Baník, jak již bylo zmíněno to bude čtvrté přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Naposledy se oba týmy střetli 28. července 2008, kdy vzájemný duel v Albrechticích skončil zaslouženým vítězstvím ve prospěch Baníku výsledkem 10:0. Za Baník se tehdy prosadil čtyřikrát Jan Kociolek, dvakrát Michal Kvapil a jednou postupně Petr Kubiena, Daniel Žyla, Kamil Směták a Radim Smiga z pokutového kopu.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – FK Slovan Záblatí startuje v sobotu 22. února od 10:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *