Druhý test: V sobotu dopoledne proti Věřňovicím

Po soupeři z Krajského přeboru přichází jako druhý na řadu soupeř z 1. B třídy skupiny C. V sobotu 8. února se představí Baník opět na umělé trávě v Horní Suché, kde od 10 hodin vyzve tým – TJ Sokol Věřňovice.

V sobotu na umělé trávě v Horní Suché čeká Banikovce druhý přípravný duel v rámci zimní přípravy. Albrechtičtí na úvod přípravy v sobotu 1. února na umělé trávě v Horní Suché prohráli s týmem hrající Krajský přebor, a to TJ Lokomotiva Petrovice výsledkem 2:4. Tentokrát je čeká tradiční soupeř – TJ Sokol Věřňovice, s kterým se potkávají v přípravě skoro již pravidelně.

Pro Baník, jak již bylo zmíněno to bude druhé přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Pro sobotního soupeře z Věřňovic to bude první přípravný duel v zimní přípravě. Naposledy se oba týmy střetli 20. července 2019, kdy vzájemný duel skončil zaslouženým vítězství ve prospěch Baníku výsledkem 6:3. Za Baník se tehdy prosadil dvakrát Daniel Vondrus, jednou Petr Kubiena, Jan Hovůrka, Matěj Schindler a Bruno Antonín.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice startuje v sobotu 8. února od 10:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *