Na úvod přípravy porážka, Baník Albrechtice – Lokomotiva Petrovice 2:4

Baník v sobotu 1. února odehrál první přípravné utkání v rámci zimní přípravy, kdy se na umělé trávě v Horní Suché střetl s týmem hrající Krajský přebor, a to TJ Lokomotiva Petrovice. Úvodní utkání v zimní přípravě Baník prohrál výsledkem 2:4, když poločasový stav byl nerozhodný 2:2. Za Baník se ve vyrovnaném utkání prosadila jednou nová posila Erik Szmek a jednou Antonín Chumchal.

FK Baník Albrechtice – TJ Lokomotiva Petrovice 2:4 (2:2)

Na úvod zimní přípravy A mužstvo Baníku prohrálo na umělé trávě v Horní Suché s týmem hrající Krajský přebor – TJ Lokomotiva Petrovice výsledkem 2:4, když poločasový stav byl nerozhodný 2:2. Baník dostal do vedení premiérovou trefou Erik Szmek. Hosté otočili skóre utkání na 1:2 díky dvou přesným hlavičkám. Do konce prvního poločasu přesnou střelou za Baník však srovnal Antonín Chumchal a určil konečný výsledek 2:2 prvního poločasu. Ve druhém poločase těsně před koncem se hosté dostali do vedení a v úplném závěru uzavřeli čtvrtou trefou konečný výsledek 2:4. Utkání se hrálo docela v dobrém tempu a bylo vyrovnané, hosté ale byli efektivnější v zakončení. V této fázi přípravy však pro oba týmy není výsledek až tak důležitý.

Branky Baníku: Szmek Erik, Chumchal Antonín

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v sobotu 8. února 2020 opět na umělé trávě v Horní Suché, a to s týmem TJ Sokol Věřňovice – hrající 1.B třídu skupiny C. Utkání má výkop v 10 hodin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *